Gott slut och ett påriktigt Gott Nytt År.

Det här året har varit ömsom vin, ömsom vatten för mig. Ibland till och med lite surt vin, eller gammalt vatten. Fullt av känslor som jag både velat ha, vissa som jag helst hade velat vara helt utan. Ett år som i alla fall slutar bättre, än det varit mitt i. Det har gjort ont på riktigt men, även så har det varit de mest konstiga året. Karma, jag säger bara Karma. Det har jag fått uppleva att det verkligen existerar.

Nåja, i alla fall vill jag att du ska ha ett bra slut på ditt år… Och ett riktigt Gott Nytt År.

Välkommen du 2019. Nu kör vi. Grattis universum och jorden du fyller år, så gammal men ändå så ny.

Carina Ikonen Nilsson

Lev idag just nu. Gårdagen är i historian, morgondagen den är här först imorgon. Just nu gäller.

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.