What´s in it for me?

Det är frågan om, är vi riktigt ärliga i våra svar så finns det alltid någonstans inom oss. Vi ställer oss i stunder frågan What´s in it for me medans vi bestämmer oss eller gör de saker vi gör. Även om jag skänker pengar, saker så är det What´s in it for me? Rent Egoistiska saker handlar det om, även om kanske bara handlar om en så simpel sak som ger jag bort det så slipper jag ha dåligt samvete av att slänga.

What´s in it for me? Det vet inte jag just i stunden, mera än att jag känner mig allmänt schyst. En kille ställde mig frågan på min företagssida. Om jag kunde skriva några rader om hans företag där han säljer förtält och sånt till Husvagnar. Nu har jag inte husvagn, utan husbil och till husbilen har vi både markis och markis-tält. Så det är inte det som är in it for me.

När han frågade om jag kunde skriva något. Då sa jag, att jag vanligtvis brukar ta betalt, för sådant. Men jag känner att men visst, det kostar mig så lite att slänga ihop några rader om förtält mm. Dessutom så skulle jag kunna skryta lite om att jag gör lite probono, även om det bara handlar om ett inlägg.

När jag frågade om varför man skulle köpa just deras tält och saker. Så inser jag. Jo. det kanske är helt rätt företag, att anlita när vi pratar förtält.

För här är hans svar på min fråga, Varför man ska anlita just hans företag när man ska köpa förtält?

Isabella villa standby tält är marknadsledande, har hög kvalitet och standard. Vi är de enda som erbjuder både försäljning, rådgivning och montering av Isabella villa tält på marknaden. Vi är mästare inom standby tält och din personliga rådgivare.

Lägger en länk här för att det här det är riktigt bra. Inget krångel dom fixar till allt. Standby tält heter företaget.

Det är nästan probono, även om det kan kosta en slant. Probono är i att alla de där tankar om besväret att få ihop sakerna. Dom är proffsen, dom kan. Inte illa.

Inte alls illa, visst ser dom där riktiga tälten fina ut. Tänker förlänger säsongen till året runt Camping. Härligt. Sånt gillar jag.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: