Normal butik är mera tur en skicklighet.

Idag får det bli ett senare inlägg, då jag under gårdagen fick vara Mormor under en kväll natt och förmiddag. Lillpojken fick sova över för första gången igår. Idag känns det som jag sovit på golvet, jobbat över i en vecka. Det tar på krafterna att passa barn. Men roligt är det. Dessutom fick nog dottern sova ut i morse, vilket hör till ovanligheterna för henne.

Innan lillpojken kom igår så åkte vi till stan för att handla lite. Efter som vi tänker i Covid-19 tankar är det ibland att åka på vinst och förlust. Men det var inte så mycket folk igår, där vi skulle handla så vi valde att gå in i affären, dessutom är vi redigt duktiga på det där med avstånd.

Vi hade tomt på duschkräm och sånt, jag gillar den inte allt för gamla lite nystartade Normal butiken, när det är just dusch, hår och tvål jag ska handla det finns så mycket att titta på där. Förrförra gången jag handlade där hittade jag duschkräm som tar mig tillbaka till tider då min farmor kom hem med duschkräm från Spanien för ett 30 tal år sedan. Doftar underbart och är en duschkräm med olivolja. Tyvärr så fanns där inte sånt igår när vi handlade, utan fick nöja oss med de vanliga grå. Förra gången hittade jag även sockor med Jojoba olja i som gjorde underverk med fötterna. Inte heller det hittade jag nya i går. Så det är en sådan där butik som är mera tur än skicklighet om man hittar varor som man gillar.

Efter Normalbutiken blev det Citygross, där det inte heller va mycket folk. Det börjar synas att Covid är i farten och att man nu börjar ta det lite mera på allvar. I både Normal och Citygross fanns det restriktioner om antalet i butiken. På Citygross hittade vi en spann med olika bondgårdsdjur till lillpojken. Det bästa vi köpt tror jag. Konstant sedan han kom igår tills han åkte hem, lekte han med dessa djur. När han vaknade så var det djuren som fick mat först av allt.

Vi slant allt in till Net on Net igår innan vi åkte hem. Detta för att i alla fall kolla på den lilla robotdammsugaren som jag vill ha. Men den var slut, så det blev ingen sådan. Jag behöver inte, men vill ha. Men finns den inte så vill jag inte handla över nätet. Det blir sådan väntan. Nu får jag i och för sig vänta ändå men, kanske är det så att det är det jag ska göra. Kanske var det så att den var slut, för att jag verkligen inte behöver en till. Det gör i och för sig att dottern inte får någon av mina andra ännu. Tänker bjuda er på en Alfredbild idag. Innan lunchen idag så gick vi ut till lekplatsen eller som Alfred säger plekplatsen. Han gillar sådan.

På vägen hem så önskade Alfred sig pizza till Lunch. Det är klart han får pizza till lunch.

Nej nu får det vara nog för idag.

Lev idag just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen är här först i morgon ligger där borta i framtiden. Det är just nu som gäller. Just nu vi har möjlighet att andas och göra val som leder oss in i framtiden.

Lillpojken och så jag då.
Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: