Att vara i städ-tagen ibland behövs det…

Då är det bra om det är enkelt och lätt eller hur?!

Idag har varit en dag på jobbet. I mötets tecken. Jag hade andra tankar om jobb idag när jag steg in på kontoret. Men fick snabbt ändra mina planer och ta bort obehagskänslorna som flyttade in då jag fick till mig att mina planer inte var de jobbplaner som skulle var för dagen. Sånt är livet ibland, ibland får man ändra sina planer. Men som ni vet så är detta den allra första dagen på resten av mitt liv. Precis om det är i ditt liv….

Den här första dagen på resten av ditt liv kan du göra ett steg, en miljövänlig handling i ordets alla bemärkelser. Du kan handla miljövänliga konsenterade städmedel som gör dig ditt hem och miljön en tjänst. Swipa in på min webbshop och surfa runt läs om hur produkterna faktiskt är bra för både ditt hem, dig och miljön.

BRITE 500 ML

S7010311

169,00 kr

Volym: 16.9Antal:QTY_SUBTRACT  QTY_ADDQuantity selection:

Beskrivning

Surt rengöringsmedel för våtutrymmen

BRITE är ett surt rengöringsmedelskoncentrat med ett pH på 1,0 till 1,5. Med BRITE kan du enkelt ta bort kalkavlagringar, rost och andra beläggningar som du inte kan rengöra med alkaliska eller neutrala rengöringsmedel. BRITE späds alltid ut med vatten före användning. Utspädningen görs i en sprayflaska, vilket gör att Brite stannar längre kvar på ytan för att rengöra bättre och effektivare. Låt stå i 1 minut till 1 timme innan rengöring, beroende på ytan och beläggningen, fukta ytorna som ska rengöras före behandlingen och skölj noggrant efter behandlingen. Svampar och bakterier använder mineralfyndigheter som ackumuleras i badrummets fogar. Regelbunden tvätt med BRITE, t.ex. fyra gånger om året, avlägsnar avlagringar och håller badrummet rent. BRITE, även utspädd, är också lämplig för att ljusa kopparföremål och rengöra rostfria ytor. Mer än 6 flaskor stark utspädning, 12,5 flaskor normal utspädning och 25 flaskor mild utspädning erhålls med 500 ml Brite-koncentrat. UTSPÄDNINGSINSTRUKTIONER: STARK BRITE (1 del Brite + 4 delar vatten) För avlägsnande av mycket svåra beläggningar och rost, t.ex. från sanitära anläggningar. Även lämplig för aluminiumytor. Använd för rengöring av, t.ex. toaletten, handfat, toalettvattentankar, duschfilter (även inuti), förkromade ytor med låg rost, aluminiumfälgar på bilar, cyklar. NORMAL BRITE (1 del Brite + 9 delar vatten) Lämplig för att rensa kopparföremål och rengöra ytor av rostfritt stål. Ytorna ska sköljas mycket bra. Använd för rengöring av t.ex. kakelytor, bastudörrar, kranomgivningar, mässing eller koppar framför eldstaden, andra mässings- och kopparytor, koppar- och mässingsbalkar och beten (var försiktig så att du inte tar bort färgen). MILD BRITE (1 del Brite + 19 delar vatten) Lämplig för rengöring av plattor, även för att ta bort rostfläckar från kläder (inte för känsliga, fina material) Innehåller: mindre än 5% nonjoniska tensider.

Ta hand om dina händer i dessa tider lite särskilt bra.

BioSwipe Hand Gel 500 ml

399 kr

Handgel som innehåller probiotika i familjeförpackning. Probiotika som finns i produkten ger huden ett långvarigt skydd mot skadliga bakterier och förbättrar mikrofloran i huden. Ytterligare info KÖP FRÅN VÅR WEBBUTIK


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: