1% bättre idag än i går.

En jobbhelg är till slut en helg som vandrar in i minnet. Nu är det en helt vanlig måndag, men med fredagskänslorna i kroppen. Nu är jag bara ledig i morgon men ändå, det är en ledig dag och en dag som jag ska ta vara på. Först ska bilen lämnas in på service. På eftermiddagen är det möte, men över nätet. Egentligen är det två möten men jag hinner nog bara med ett möte. Ska hinna med att vara ledig, då får saker bli i min takt. I min takt är som kbt tanten säger: vila mellan varven ta hand om mig och mitt, jag. Då måste tiden vara grön ibland. Grönt är för mig vila, mjuka tankar och doften av nyklippt gräs. Jo, jag vet det är mitt i vintern, jag vet. Men blundar jag, tänker mig smattret av en gräsklippare, solen så är jag i sommaren. Inte är det jag som klipper gräset, det gör maken eller någon av pojkarna här hemma. Jag ligger på altanen och solar eller rensar mitt jordgubbsland som jag vill ska ge mig de röda små goda gubbarna. Kan du känna doften av det nyklippta gräset?

Prova på att Blunda, sätt dig bekvämt tillbaka lutad, Andas in och känn hur andetaget känns i kroppen, flytta sedan tanken till ljudet och känslan i att höra hur någon klipper gräset, känn doften känn den där saftiga söta doften av det nyklippta gräset, känn hur solens strålar värmer din kropp. Hör du humlan som surrar förbi? Måsen som skriker. Solens strålar som nästa sticks i skinnet.

Lite så är det jag gör, när jag är som nu mitt i vintern. Då blir att uppleva lite av det som är sommaren, vilket gör att jag genast står ut en stund till med kyla och allt vad vintern är.

Vill tipsa om en riktigt bra bok. Just nu är den i mina öron, den heter 1% metoden: små förändringar , stora resultat. ett enkelt sätt att skapa goda vanor och bryta dåliga….

Allt börjar i att man faktiskt gör något, inte allt utan något. Det är inte målet som är det viktiga utan resan dit. Gör du 1 % bättre idag än igår så är du på väg. Gör du sedan 1 % bättre i morgon så är du ännu närmare den där goda vanan.

Så här i slutet tänker jag ge tips om produkterna som just nu är lite extra billiga från min sida där jag säljer städ-produkter mm.

Söker du en extrainkomst?

Vill du jobba hemifrån, bli din egna chef? 🏆Vill du veta mera? Hör av dig till mig! ELLER ....Gå in på min sida och registrera dig som representant. ⭐ Dela gärna detta inlägg, just nu ska vi bli flera som representerar dessa produkter…. ♥️Häng på vet ja!

Nu kan man starta som Representant utan startavgift. Nya Representanter kan köpa vårt förnyade startpaket. Startpaketet innehåller ett urval produkter samt viktiga arbetsverktyg som t.ex. produktkataloger och beställningsblanketter. Startpaketets värde är ca 1800 kr och priset för den nya Representanten är endast 600 kr. Obs! Startpaketet kan beställas under den månaden den nya Representanten registrerats.

Det finns massvis med smarta produkter att kolla in på sidan så gå in och titta. Säkerligen hittar du något som passar just dig.

Lev idag just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen är här först i morgon. Just nu gäller

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: