En vacker dag kommer jag bli vinterbadare.

Jag vet det längst där inne i mig bor det en vinterbadare men hon har inte riktigt vågat ännu.

Vilken dag, vilken härligt fin dag det varit idag. Vaknade som vanligt tidigt. Satt i soffan en stund, sedan in till mitt målarrum. Efter frukosten tog jag och maken en promenad. Ville få ihop stegen vi ska ha för dagen och stegen blev till målet är nått.

Detta va inte vinter men sent i höstas hoppade jag i alla fall i havet. Var kanske 16 grader då just nu är det nog bara någon grad där under isen. Riktigt så modig är jag inte ännu.

Kör just nu en utmaning om att gå 200000 steg under månaden och vi är på en vänlig mängd steg som inte gör att höften tar stryk av i alla fall stegen. Det är mera vädret som gör spökningarna i höften. Men i alla fall stegen blir till, men i ett lugnt tempo. Efter promenaden blev det lite handling inför barnbarns besök. Det skulle bli varm choklad och lite bulle ute i det fria efter skridskoåkning. Kyligt men härligt att vara ute.

Idag gjorde jag något modigt. Jag går inte på isar som döljer sjöar eller hav. Det är en skräck i mig. Aldrig går jag på frusen sjö eller hav.

Men jag kan inte längre säga aldrig. För idag blev det till, idag ville lilltjejen åka skridskor och farmor fick följa med. Nu var lillflickans familj med och även så att maken var med. På isen gick jag men det var inte med ett lugnt hjärta. Men jag gjorde det, jag vågade och var kvar utan att fly i panik. När lillflickan var klar med själva skridsko-åkandet, kom en dam ner till sjön och började hacka upp en vak. Hon skulle bada.

Just det där med vinterbad är något som jag också vill ge mig på. Men har inte modet ännu. Damen hackade och hackade för att få upp isen. När den var bruten så ställde hon ner en stol i vattnet, satte sig i sjön. Mössa, vantar och strumpor tror jag hon hade. Hon satt säkerligen där i fem kanske till och med tio minuter. Vi hann i alla fall fika medans hon var i vattnet. Jag blev grymt imponerad av hennes mod och hur hon satt där i vattnet såg ut att må så bra.

Jag ska jag vill verkligen bli en sådan där vinterbadare. Det såg så härligt ut. Hade möjligheten i höstas att börja med andra kvinnor, men då spökade höften som värst. Ska samla på mig modet som behövs, för en sådan aktivitet och vem vet kanske är det jag som sitter där i sjön nästa år medans lillflickan åker sina skridskor.

Idag har jag även provat på de olika tvättmedlen jag fått hem. Skillnaden vet jag inte så mycket mer än att de tvättmedel som jag använt är boostade med Probiotika, skall vara bra för hus och hem. Så varför inte i kläderna också. Städmedlen är jag grymt imponerade av, känner mig helt såld. Bästa någonsin, att de är miljövänliga och biologiskt nedbrytbara gör inte saken sämre. Prova på vet ja, jag tror inte du skulle bli besviken. Så enkelt att städa med dessa medel. Spreja, låt probiotikan göra jobbet och torka av. De goda probiotika bakterierna bor sedan kvar där du sprejat dom, din hemmiljö blir friskare.

Blir du nyfiken så hör av dig, jag hjälper dig gärna med beställning och annat. Varför inte, bli som jag bli representant för produkterna och sälj till vänner och bekanta.

Vill du inte så blir jag glad om blir jag blir just din representant. Då blir du en av mina första kunder och för besväret ska jag skicka dig en av mina tavlor, som jag just gjort. Vilket inte är något normalt för mig för jag gillar mina tavlor och har dom mest här hemma, Här finns mera info om Bioswipe. www.homcare.se/carinanilsson/aboutme

Tipsa dina vänner och vi skapar ett onlineparty, där du får värd/värdinna gåva så kan jag visa er produkterna som är så fantastiska och bra.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: