Västervik here we come

Vi hade nog inte Campat klart den här gången, vet att vi gjort så här en annan gång då firade vi semester efter solen. Just nu gör vi likadant. Solen visade sig på appen vara i Västervik. I Västervik har inte av oss varit innan. Asså när man väl har semester och den är oplanerad så är valen i bland enkla.

Vi åkte hem, innan vi kom hem stannade vi för att handla, till ungdomarna som är hemma. Lite färdiga rätter, lite glass och annan som dom kan behöva. Själva handlade vi lite fil, grädde och drickor. Hem för att packa upp maten och för att fylla på bilen med vatten. Just Färgelanda vatten, är lite viktigt. Det vattnet är godast. Medans jag duschade, gjorde maken lite mat och åt. När jag åt maten, duschade maken. Han fyllde på vatten i tanken, jag fyllde på vatten i vår Donjodunk. Donjodunken är dricksvattnet. Lite mera underkläder packade vi in och sedan gav vi oss av igen. Jo just det, jag passade på att fylla på en mugg med lite gokaffe innan vi gav oss av. Viktigt och det godaste go kaffet det har jag hemma.

Nu har vi tagit oss till Grästorp där kommer vi svänga av mot Jönköping. Vi får se om vi kommer ända ner till Västervik eller om det blir något stopp på vägen. Asså fatta det är så härligt att ha husbil. Den bara finns där och när man känner för det så är den alltid redo för att ge oss lite äventyr.

Vad finns det att se i Västervik?

Lev idag just nu, imorgon är en annan dag och gårdagen tillhör historian.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: