En tjejlunch eller är det kanske en tantlunch?


Är det någon skillnad på tjej och tantlunch? Tror inte det tror vi kommer att snacka som vanligt som då när vi var yngre.

Idag fick jag hoppa badet. Har annat för mig. Nu på förmiddagen, ska jag träffa fd fd i några rader gamla kolleger. Under några år träffade vi minst en gång om året för att tjejsnacka och ha mysigt med lunch. Under några år nu har tiden flutit förbi, vi har inte träffats.

Lägger in en bild från sjön så den förstår att jag inte glömt den.

Men så för någon månad sedan skrev en av vännerna på Fb, att nu, nu tyckte hon att det var dags. Det tyckte jag med, tydligen de andra med. Idag händer det. Kanske är det inte längre en tjejlunch, utan mera en tant lunch. Vi har blivit äldre och sanningen är nog mera nära en tant lunch än en tjejlunch. Men jag lovar det kommer bli snack i alla fall. Ska bli så kul att träffa mina fina kära fd-fd-fd kolleger igen. Den äldsta av oss är nog närmare 80 nu tror jag, i alla fall är hon nog över 70. I den tanten är det krut vill jag lova. Hon är riktigt häftig.

Här har jag laddat upp för att hinna med lunchen. Fixat potatisen till middagen som idag blir stek med ugnsbakade potatisar och skysås. Tyvärr kommer lunchen inte vara så länge för mig, för kl 15 har jag ett möte inbokat här hemma. Det kommer antagligen blir lite som behöver förändras, här hemma. Mitt målarrum får bli ett helt vanligt rum igen. Målarsakerna får bo tillsammans med träningssaker i gymmet. Frågan är om det kommer bli så mycket målat där. Det får tiden utvisa. Det har inte blivit så mycket målat nu ändå. målarrummet har blivit ett rum där jag ställer saker som inte får plats. Det var kanske ändå dags att flytta på sakerna och göra rummet till ett rum som man kan sova i.

Gör en fin dag. Jag ska göra mitt bästa att dagen blir en fin dag.

Lev idag just nu, Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.