Fonder skillnader mellan pojkar och flickor.


Fast jag hade fel. Eller lite rätt om man vill.

Jag satt här och funderade och har kommit fram till att mina funderingar blev fel ställningstagande. Lvu och pojkar fonder. Funderade jag på. Lägger ut en datering på FB och nu motbevisar flera av mina vänner mitt ställningstagande. Vilket jag är glad för att dom gör. Det ger mig hopp, det ger mig en tro på att möjligheterna finns. Nu ska jag bara försöka söka efter, det dom säger mig. I detta fallet handlar det om fondpengar. Innan har jag vetat om att det finns fondpengar att söka om man är placerade pojkar. När jag nämnde att det kan bli dags att söka fondpengar, fick jag till svar att just den fonden inte går för den är endast för pojkar. Vilket gjord att jag reagerade, kände det som om vi kastats tillbaka till 1900 talet, där det var större skillnader på pojkar och flickor.

Dessa tankar gör att jag får börja leta efter specifika fonder för flickor som kan behöva fondpengar. För finns dom är det jag som ska leta upp dom. Det finns ju många placerade flickor, som är lika utsatta som pojkar när det gäller starten av livet. Det får bli min uppgift under hösten att leta reda på och söka fonder. Är det någon som vet något om detta så är jag tacksam över svar. Skicka mail eller en kommentar så blir jag glad. Men en ny tanke startade i mig varför inte i hela världen skulle man inte kunna starta upp en fond. Hur gör man, hur svårt kan det vara?

Ha en fin dag.

Lev idag just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen vet vi inget om ännu. Ta hand om dig och det som är du så får alla dom andra ta hand om sina jag.

Carina Ikonen Nilsson


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.