Champagne känsla


Det var en grå himmel som bodde vid sjön, vinden var isande kall. Men hjärtat var varmt. Även idag blev jag hämtad av en badsyster. Jag vågar inte ännu köra bil. Där av hämtade hon upp mig. Det bor kärlek i det. Gör mig så varm i hjärtat av att det finns så vänliga människor. Vad har jag gjort för att förtjäna sådan värme? Jag har inga svar på det. Jag får nöja mig med att det finns människor som är vänliga och jag har råkat på att få vara en del, i den värmen. Känner stor tacksamhet över att få vara i det.

Kallt i vattnet jo, men så skönt efter en liten stund. Kylan ger en bubblande känsla i kroppen, när man står där i vattnet. Sockerdricka eller varför inte champagne känsla. Idag tog jag på varma kläder efter badet. En av badsystrarna hade med varm nyponsoppa. Så mysigt att stå där inne i badstugan, värma händerna på muggen av kokhet nyponsoppa. Något som jag tycker att alla borde få uppleva. Något som ska upplevas för alla.

Igår var jag hos sjukgymnasten, Lite övningar gjordes och smärtan som finns kvar efter värkmedicinens inverkan försvann. Det blev en upplyftande känsla i kroppen, när den där sista smärtan, den som inte värkmedicinen tar bort försvann. Tyvärr kom den tillbaka efter en stund. Men stunden den var borta var ur skön.

Igår åkte sonen ambulans igen, Lunginflammationen bor fortfarande i kroppen på honom. Den penicillin som han innan fått, var av fel sort. Nu har han fått en ny medicin, men efter det blev han igen hemskickad. Hade känts skönare om han fick vara kvar och äta medicinen på sjukhuset, så att dom hade koll. Han har svårt att andas och hostar så mycket blod. Jag tycker dom borde ha kvar honom så dom är säkra på, att penicillinet hjälper. Han har nu varit sjuk i sex dagar, utan att bli bättre bara sämre. Det gjorde ont att se honom andas. Små korta andetag som liksom bara når över delen av bröstkorgen. Jag hoppas verkligen medicinen kommer att hjälpa honom nu.

Elden brinner i kaminen och kroppen håller på att värmas upp. En skön känsla sprider sig i kroppen. Dagen är min och idag ska jag skriva ett blogg inlägg som gästbloggare på en annan blogg. Spännande får hoppas dom blir nöjda.

En fin dag gör man, min har redan börjat. Ta hand om dig du behövs i den här världen.

Lev idag just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen den kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.