Jobbade lite extra idag

God förmiddag. Blev inget bad idag, 16 minus visade tempen idag när jag tittade i morse. Tänker att det var is på sjön och att jag antagligen skulle få sitta ner för att doppa kroppen. Det vill jag inte då jag sist fick svårt att resa mig upp. Så det fick bli att hoppa över badet. Det får bli bad igen när isen är ett minne och jag kan stå upp i badet. får bli en badbild från förra veckan. Denna veckan har det inte blivit något bad.

Idag har jag jobbat lite, med framförhållningen här med bloggen. Jag kör tema, det dagar jag jobbar. Temat just nu är Kärleken. Kärleken till sig själv och andra. Medans tvättmaskinerna går med tvätt, har jag jobbat med inlägg för nästa vecka. Jag har kommit igång med bloggen så bra nu. Vill få in inlägg som jag ändå hade tänkt skriva. Därför skriver jag flera inlägg, lägger dom under tema. Då blir det inlägg, de dagar jag jobbar fulldagar. Fulldagar för mig är tider så som 900 till 2200 just nu. Det finns inte utrymme, för att skriva inlägg de dagarna. Då får det bli lite extra inlägg, dagar jag är ledig. Jag gillar ju att skriva. Så här skrivs för fullt. Samt här tvättas för fullt.

Igår var det en, dagen-efter jobb dag. En jobbig dag, där jag var som i ett töcken av dimma. Ungdomarna här hemma, har jag inte träffat och pratat med under två dagar då jag gått iväg, innan dom vaknat, kommit hem när de sov. Igår var alla tre ungdomarna snacksugna. Det var inte jag. Men jag ansträngde mig, i att lyssna. Idag vet jag inte ens vad vi pratade om. Igår när vi snackade var det som om allt bara ekade, när vi hade våra samtal. Till sist var jag tvungen att lägga mig i källaren och kolla tv. En timmas sömn och jag var mera mig själv, i alla fall en stund på kvällen. En jobbig dag blir det när man jobbar 26 timmar på två dagar. Men nu är jag återställd, nu är kraften där för att göra saker. Ska snart in i duschen, få på kläder och göra dagen ville först få in inläggen.

Igår fick jag även till mig att mina röntgenbilder har kommit till läkaren. Fick en tid på måndag för att lära mig mera om mina rygg och ben problem. Igår fick jag till mig att det var positivt för nervens rot inte visade på några skador. Jag gillar när det känns som jag kan övervinna det som är. Så jag tänker att det kanske tar några månader sedan är jag fit for fight igen. Men ännu så länge är det mediciner och stå ut med värk. Det lär komma en dag när detta som är just nu bara är ett minne. Ett minne som jag ska lära mig av.

Tacksamhet idag,

  1. tack för att jag fick vakna idag.
  2. tack för att jag orkade med att jobba de två passen i veckan.
  3. tack för att röntgen visade lite positivt
  4. tack för att jag nu har två lediga dagar till innan jag jobbar igen.
  5. tack för att jag fick tillräckligt med sömn i natt. Det gör att jag känner mig utvilad.
  6. tack till livet och att jag har det så bra.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook