Min dröm är inte en dröm utan ett mål.

Vaknade upp i Lvl^2 idag, här sitter jag nu med mitt kaffe och njuter av tillvaron. Även med vetskapen av att jag om några timmar ska få thaimassage. Huvudvärken som jag haft nästan hela semestern ska försvinna det gör den när man besöker CHABA thai-massage. Hon är så duktig på att väcka upp sådant som gör ont och tar bart det onda genom massage. Jag har varit hos henne flertalet gånger innan. När man kommer där ifrån är man som en ny människa fast väldigt öm i kroppen. Hon kan verkligen bota all värk. Kanske inte för all framtid. Men för några dagar till Veckor är värk borta. Det är verkligen en fantastisk massage där kroppens alla leder, muskler får sig en omgång. Jag ser framemot besöket som ska ta bort det onda i axlar och nacke. Har haft ont i flera veckor. Kan inte röra huvudet för snabbt då blixtrar det till. Så äntligen kom jag mig för att boka en tid.

Vaknar upp på Henån

Det är härligt att vakna upp här på Henån, vi har varit här så många gånger så det känns nästan som hemma. Lite liv utanför husbilen i går kväll vart det allt. Det var en norrman som bor bredvid som gillade musik. Tur att vi gillade lite samma sorts musik. Han lever i min dröm. Han bor i sin husbil och har gjort i två år. Jag vill också leva så. Bo i bilen och bara ha det här lilla som är här inne. Livet känns så enkelt inget jag saknar inte som jag behöver mera. Tänk att få bo så här hela tiden. Vara i den här pyttelilla ytan och vakna upp dit man kör. Vi pratade om det i går, Norrmannen berättade att det är många som gör så. Åker runt i sin husbil bor i den och jobbar med något via datorn. Hur ska jag hitta sådana jobb? Vad kan jag göra för att ha det så. Här får undersökas och leta efter jobb som jag kan göra via datorn. Då skulle jag kunna vara ute och åka i vår bil hela tiden. Han berättade att man behöver ha förvaring en sommarförvaring under vintern och en vinterförvaring under sommaren. Lär få fjäska med Dottern. Om att få ha några lådor ståendes hon henne.

Leta jobb som man kan göra via datorn.

Vad finns det för jobb som man kan leva på och göra under sina turer i Lvl^2? Här behöver jag tips, klura och undersöka. Den där drömmen jag har om att bo i husbilen ska jag inte bara ha som dröm. Det ska bli ett mål. En verklighet. Nu under hösten ska jag rensa ut hemma, rensa och sälja saker. Minimalist ska jag bli. Har ska det till att bli av med alla saker vi samlat på oss. Här ska det bli till att sälja sådant som andra kan ha nytta av som bara står hemma. En Buss ska vi skaffa innan vi flyttar ut i husbilen för gott.

Buss får det bli.

Jag kan tänka mig en Cartago, Nischmann Bischoff. Även en Bustner av den större modellen. Tänk en liten plats att städa, allt finns på sin plats och massor av tid att sitta och skriva på. Kanske svårare att måla tavlor och sådant. Men ett ritblock får plats. Garner går att ha med. Jag ska se till att den dröm inte bara är en dröm utan blir en verklighet. Det ska gå. Kan andra så kan jag. Det ska gå.

Fick lägga ifrån mig dator gå de där två metrarna till Köksdelen, för att fylla på med kaffe. Jag har en espressobryggare här i husbilen, har även en mjölkskummare. När jag använder den blir det lika gott kaffe som när vi är hemma, där jag har en kaffe maskin. Så kaffet smakar lika gott här som hemma. Nej nu är det dags att göra något åt den där drömmen som jag har haft i några år. Någonstans måste man börja och jag ska börja nu. Här ska hem och rensa upp sälja saker, klura på vad jag kan syssla med som jobb när jag bor i husbilen. Här ska kommas på. Kommer du på något så tar jag tacksamt emot tips.

Ha en fin dag, nu ska jag njuta av kaffet och min morgon.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson.

Har du sett vår husbile Lvl^2 i sommar?(obligatoriskt)


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook