En kalasdag

Tvättmaskinerna är i gång med tvätt, tyvärr får jag inte hänga i torkrummet. Imorgon kommer dom och lagar vår bergvärme. Fortfarande försöker jag koppla ihop högtalaren med datorn vilket inte fungerar ännu. Jag ger upp och låter den vara idag får det bli ännu en dag utan musik för skrivande.

Här blir det kalas idag. Maken har fixat laga till maten som är tacos. Jag har blåst ballonger och hängt upp i köket. Snart ska jag fixa till med att hacka grönsaker och duka fram.

När födelsedagsbarnet och gästerna ska äta tacos, kommer jag äta gårdagens rester. Jag gillar inte tacos. Maken lagade till potatis gratäng med en liten köttbit igår och sparade till mig av omtanke. Jo som jag alltid säger den där maken han går inte av för hackor. Han vet om och gör det där lilla extra så att hans fru bli glad.
Jag önskar så att födelsedagsbarnet idag ska känna att kalaset är för henne och att hon blir nöjd med tillställningen. Kalaset börjar vid fyra snåret. Presenten är inslagen och snart bär det av. Har bara lite tvätt att hänga innan och ett eller detta inlägg att skriva innan jag startar upp med grönsaksskärning.

Solen visar på en härlig vår sol. Nu stormar det, så jag får njuta av solen från insidan. Ljuset når hjärtat och alla härliga känslor som bor i min kropp av solen fast jag inte är på utsidan.

Nu är det en ledig dag, även i morgon är det en ledig dag. De här dagarna behövs för jag är fortfarande trött efter förra helgens resa till Gbg. Fast egentligen är det kanske de tre dagarna jag just lagt på jobb. Nej känner mig lite stressad, det här får bli dagens inlägg. Ha en fin dag.

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook