Snart är hela torkrummet mitt igen.


Gör ett försök att installera högtalaren igen. Denna gången har jag möblerat om lite grann på skrivbordet så att högtalaren är närmare själva datorn. Vi får se hur det går den här gången. Har redan gjort två försök.
Nu sitter jag här och skriver med mina ny stickade torgvantar. Dom ger värme här nere i källaren. Kanske får jag lägga dom här så att dom alltid är här vid skrivbordet.

Jag har redan släppt in mekanikern som ska laga pannan. Medans jag väntade på honom passade jag på att byta sängkläder i vår säng. Det kommer att bli skönt att lägga sig i rena sängkläder i kväll. Kommer att vakna som en prinsessa i morgon när jag går till jobbet. Detta va det rena sängkläderna. Tänka sig, snart när solen visar sig kan vi hänga ut den tvättade tvätten. Gå och lägga sig i soltorkade sängkläder det är bästa av allt. Nu får jag nöja mig med rena sängkläder torkade inomhus.

Ledig dag idag, sista lediga dagen för denna gången. Två pass att jobba. Två ynkliga pass som börjar tidigt. Kommer att sluta vid 16 och ha kvällarna hemma. Härligt! Jag och en kollega har pratat om att göra om passen till hästpass. Så ihop våra rader så att vi får hellånga pass. Det skulle resultera i att vi får ett ledigt helgpass extra. Men orkar man jobba 7 -24 två dagar i rad?
Behöver inte åka hem mellan passen, det går att sova på jobbet. Frågan är bara hur slut är man inte när två sådana pass är gjorda. Hur bra kollega är man det sista passet hur bra personal är man det där sista passet? Hur mycket nytta har man av lediga dagen som är mellan helg och veckopass? Många frågor att ta hänsyn till. Nåja det är åtta veckor tills vi provar denna gång göra jag de kortare passen.

Nej, jag får ge upp med högtalaren. Den fungerade inte nu heller. Nu har jag provat klart för att få andra till att prova. Mina kunskaper duger inte till att få det att fungera. Det får bli maken som provar och det får bli sedan när han kommer hem. Nu här jag hur dammsugaren börjat jobba där uppe. Dags att ta tag i dagen. Göra ett ansikte och börja få ordning här hemma. Idag ska jag bjuda på kycklingsallad här hemma. Ska till och göra en Rhoad island sås. Göra från grunden dvs göra majonnäsen själv och droppa i några droppar konjak för att göra den mera hållbar. Lite bättre smak blir det för den delen med. Den som inte vill ha kycklingsallad för nöja sig med rester från gårdagens tacos kalas.

Ha en fin dag. Ta hand om dig och det som är viktig för dig. Jag ska göra mitt med min dag. Snart snart är det där torkrummet mitt igen då ska jag stryka mina kläder. Men innan det måste verkstadskillen lämna över rummet till mig. Just nu är det mera verkstad där än tork och strykrum.

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.