En dag innan jobb….

det får bli ett blog inlägg idag med. Oj oj oj, skriva i flera dagar i rad. Inte illa att den tiden finns. Fast jag är inte helt säker på att det är tiden som är problemet. Mera tror jag att det är orken och lusten till skrivandet. Kommer jag hem på eftermiddagen efter ett morgonpass är jag trött. Då orkar jag liksom inte med skrivandet. Men idag jobbar jag sent och har några timmar nu på förmiddagen. Alla pensions papper börjar ramla in i Kivra appen. Inser att man behöver jobba tills man trillar av pinnen om man ska ha det så bra som man har nu. Fast man får ju se det som att med inkomsterna blir utgifterna. Går man i pension lär resekostnader bli mindre. Nej den dagen den sorgen.

Igår var vi och hämtade lillflickan efter sitt läger. Hon var trött efter en helg med ungdomar som umgås. Vi åkte redan kl 13.00 detta för att vi skulle handla in örngott till våra nya kuddar vi köpt. Dom hade rea på dom på Jysk. Vi handlade på oss så att vi har byten, både här hemma och i husbilen. I veckan här och nu kommer vår nya säng. Som jag längtar. Frågan är bara vilken dag det blir, jag vill hinna med och städa innan den nya sängen kommer. Jag hoppas på torsdag kväll för mitt på dagen, ska jag passa lilla Hugo. Svärdottern pluggar och har tid på torsdag med sin utbildning. Då ställer farmor upp. Lilla Hugo misstänker jag vill visa mig sin källare, för den är hans säger han. Han vill gärna att man följer med honom ner i källaren. Där har han alla sina större lite roliga leksaker samt där finns spännande saker som pelletspanna och bastu. Det tycker han är särskilt spännande.

Nu är det dagar två dagar med jobb på kvällen. Kommer inte hem innan 24 både idag och i morgon. På onsdag är det ett dagpass där jag börjar 10.00 och slutar på eftermiddagen. Dags igen så att säga.

Känner mig lurad på min lediga helg. Den gick i ett töcken av migrän. Nu är det ju bra att den kommer när jag är ledig, men hade helst varit utan. Jag behöver antagligen börja föra dagbok, på min Migrän igen så att jag innan anfallen bryter ut, hinner med att göra rätt saker i rätt tid. När den uteblivit så länge som den har nu, är det något jag gjort rätt innan. Men som nu har blivit fel igen. Här får jag utforska, vad jag kan göra åt det. Behöver på något sätt ta bättre hand om mig. Något behöver tas bort eller läggas till, för att jag ska slippa migränen igen. Den där rädslan för yrseln, har kommit tillbaka igen. Nu är jag orolig för att den ska slå till när jag är på jobbet. Gör den det blir allt så krångligt. Inte bara för mig utan det ställer till det, både för min maken och någon till som måste hjälpa till att hämta mig. Det ställer till det på jobbet, då jag inte ens klarar mig själv när det slår till. Då behöver jag hjälp för att ta mig till sängen. Eftersom yrseln är så svår att jag inte ens kan gå. Nej jag får hoppas att detta var en engångsföreteelse. Hmm!! Jo, jag försöker lura mig själv. Jag vet ju bättre.

Nej nog för nu, en bra dag ska till en bra dag ska till på jobbet.

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook