Ett litet inlägg.

Då var det dags för dagens inlägg. Just nu sitter jag i soffan i vardagsrummet med min Chromebook i knät. Ett inlägg ska skrivas. Ett pass är gjort, ett kvällspass idag ska bli till och i morgon är det en kortare dagtidspass. Sedan är jag ledig en dag.
I morse ringde dom från Mio, detta för att berätta om att vår nya säng kommer att levereras på Torsdag morgon. Torsdagen kommer att gå åt till att fixa sovrummet. Där ska städas och göras i ordning på riktigt. Har jag bestämt. Bra att det blev på Torsdagen, nu när jag är ledig just då. Jag längtar till det är klart.

Igår innan jobbet planterade jag lite fröer. Kanske är det försent men jag tänker att det kan fungera att få fram lite tomat och gurkor i trädgården. Det är så härligt att följa dom små plantorna och se hur frukterna växer fram under sommarmånaderna. Här ska det bli både tomater och gurkor som växer fram i trädgården. Ska även odla lite sallad och lite annat när det är dags. Längtar till när möblerna är i ordning ställda på altanen. Maken funderar på om vi inte ska ha en terassvärmare i år. Det gör att man kan vara där ute även om det är lite kallt. Längtar efter att det är i stunden när vi kan sitta ute på altanen och umgås. Sitta där ute och skriva här på bloggen. Jag längtar till sommaren.

Nej nog för nu, idag blir det medarbetarsamtal. Skulle haft det igår men chefen var inte på jobbet. Han ringde nu och ville vi skulle göra det i nu. Igår var det tur att han inte var på jobbet. Jag hade glömt papperna hemma. Idag ska jag ha med dom tänker jag.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook