sista passet känslor.

för dessa dagar inte sista passet för all evighet utan bara för just nu.

Hurra jag börjar hitta till god sömn och till längre sömn. Idag vaknade jag först vid nio. Vilket jag inte ens vet om jag sovit så länge utan att gå upp och dricka kaffe mellan varven av sömn. Yes, en seger utan dess like. Nu somnade jag kanske väl sent men klockan i kroppen brukar oavsett vakna vid senast sju så det här är en seger.

mysli

Idag har jag gjort en spann med Mysli, det jag gör själv är så mycket godare än det som kan köpas i affärerna. Den här gången var det allt du kan tänka dig, Lite havregryn, kokos, solrosfrön, pumpakärnor, russin, mandel sesamfrön samt honung, kanel och lite vaniljsocker. Värmde det tillsamman med MCT-olja. Vilket gör myslin till energirik, nyttig och fylld med fibrer. Oljan är bra för magen så att den är mera mjuk. Här sitter jag och skriver om en laddning med Mysli. Fast det är det enda jag gjort idag. Förutom duschat och fått på mig kläder. Det lär inte bli mera gjort idag heller förutom jobbet som börjar fyra idag.

sista passet

Sista passet känslorna flyttar in och imorgon är dagen min och den är ledig. En ledig dag där jag kan göra sådant jag vill. Härligt ska det bli. En väska ska packas i morgon, på tisdag är team-dagarna i starten.
På tisdagen ska hela arbetsgruppen träffas utanför jobbet, detta för att jobba ihop oss.

ny arbetsgrupp

Vår arbetsgrupp är en ny grupp. Vi har bara arbetat sedan i Januari i den konstellation vi gör nu. Kanske hade det varit bättre att få till team-dagarna senare, när eller om det börjat gnissla i gruppen. Just nu är det smekmånad ännu, inget gissel vad jag upptäckt bor i gruppen. I alla fall inte som jag märkt.

sist på bollen

Nu är jag oftast sist på bollen och vägra se tråkigheter, innan dom är på tapeten på riktigt. Ibland inte ens då ser jag allvaret, utan anser att allt går att lösa genom kommunikation och en försäkran i att lyssna till det som sagt och det som tolkats. Då blir det inte gnissel. Mera än det gnissel som är utvecklande för hela gruppen. Men för att det ska vara utvecklande är det viktigt att båda parter är intresserade av att lösa det som behöver lösas.

Allt det där vet säkerligen alla. Kanske ens inte behövs skrivas om. Men jag skriver mest för mig själv. Att skriva är ett bra sätt att se saker från utanför perspektivet.

Nej nog för nu, dags att skapa till ett ansikte och göra lite annat. Ha en fin dag.

Lev idag just nu, igår finns inte längre här och i morgon ligger framtiden. Just nu är det som går att andas i.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook