Besikta bilen


Jippi!!! Idag har jag besiktat bilen. Självklart gick den igenom utan anmärkning. Den är bara tre år gammal. Men till trotts det var jag osäker. Kanske hade jag kört lite vårdslöst. Nu när jag skriver det, hör jag i huvudet min kollega som skulle säga. Nej Carina, du kör inte vårdslöst du kör på tok för sakta. Hm inte bara en kollega som skulle säga det, utan jag vet minst tre kolleger som gladerligen skulle berätta… fast en av dom säger inte att jag kör sakta, utan säger mera finkänsligt att jag kör så försiktigt. Det gillar jag mera. Än när två andra skratta och berättar hur det ligger till, med min bilkörning. Jo det är nog så att det är både för sakta och försiktigt. Jag misstänker att dom alla tre har rätt.

Nu är vi på jobbet igen, i vardagen. Redan igår när vi satt vid matbordet sa jag dom magiska orden, som var: Det känns som det var väldigt längesedan vi var på dom där gruppdagarna. Det känns i alla fall inte som det var igår. Men nöjd med dagarna är jag, dom var behövliga och det känns som att vi är ännu mera en grupp fast vi redan var en grupp redan innan.

Idag är det dagen med stort H. H som i husbils. Eller är det ett stort L, som i Lvl^2. Vilket är namnet på vår husbil. Idag ska premiärs turen göras. Känns lite stort. Även om jag har både och känslor, vet jag att när vi väl är där så är det mysigt. Dessutom ska jag få massage innan vi bor in oss. Har fått så fasligt ont i både höft och rygg. Lite Tai massage, kan vara det som tar bort det. Vill till att utnyttja friskvårdsbidraget. Vi har ju fått 4000 tusen och kommer få 1000 till under nästa halvår om jag förstod det rätt.

Inlägget får bli kort, jag ska in i duschen och ska se om jag hinner ta mig till revisorn med mina papper. Har ett inbokat besök den 20. Då får vi se om det blir att betala eller få tillbaka på skatten. Fick ett arv förra året så kanske får jag betala lite till innan dom är nöjda.

En fin dag ska ni ha. En härligt fin Fredag med massor av fredagskänslor.

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.