Sommardäcken är på.


Det blev lite stressigt idag trots att jag trodde jag hade gott om tid fram till klockan två. Jag höll på att städa köket och tänkte att jag hade massor av tid. Plötsligt kom tanken: ”Har jag verkligen det?” Jag kollade klockan och insåg att den var 07:25. Snabbt klädde jag på mig en kjol, en blus och borstade tänderna, fast övertygad om att jag aldrig skulle hinna före 08:00. Ändå vågade jag chansen och rusade ut till bilen.

Medan jag körde ringde jag maken och frågade om han trodde att jag skulle hinna. Han svarade lugnt: ”Ja, du hinner, du kommer vara där fem minuter innan.” Och visst hade han rätt. Jag var där fem minuter innan 08:00, och 15 minuter senare var jag redan på väg hem igen, med sommardäcken på plats och en order för vinterdäck med dubbar till nästa säsong. Jag känner mig tryggare på vägarna då.

Hemma efter en husbilshelg.

Hemma med husbilen efter en helg tillsammans med dotter och barnbarn. Vi kom hem strax efter fem och hade lämnat av dotter och barnbarn hemma hos dem. Hämtade också upp lillflickan i Alingsås. Packade snabbt ur husbilen och jag började tvätta, med tanken att det kommer bli en del tvätt under veckan. Men det är något jag och maken får dela på. Husbilen är redo för nästa äventyr, och mitt nattlinne är redan tvättat och klart.

Lite lek utan för bilen. Alfred vann stort över mig i alla fall. Över dottern vet jag inte om han vann eller inte.

Härligt med dottern och barnbarn med på husbilshelg.

Det var en underbar helg tillsammans med dotter och barnbarn, fylld med steg och mys. Det var speciellt trevligt på morgonen när jag och Alfred vaknade medan de andra sov. Vi satt och pratade medan han kollade sin mobil. När han sedan blev hungrig väckte han sin mamma så vi kunde fälla upp sängen. Vi spenderade tid på lekplatser, shopping och lekte utanför husbilen. Vi målade även lite tillsammans inne i husbilen, skapande olika konstverk.

När det inte fungerar med banken.

Nu sitter jag och väntar på samtal från banken. Mitt kort har haft problem med att fungera på internet under några veckor nu, så det är dags att ta tag i det. Jag hoppas verkligen de kan hjälpa mig lösa problemet. Det är frustrerande när sådana saker inte fungerar som de ska, men det är något vi måste hantera för tillfället.

Nu ska jag fortsätta med min dag. Ha en fantastisk dag!

Carina Ikonen Nilsson

Lev i nuet. Det som var igår är förbi, och morgondagen kommer först imorgon. Just nu är det som gäller.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook