Triviala saker

En Ovanlig Trädgårdsorkester

Idag är det fullt ös i trädgården med grävmaskinen som spelar sin egen version av ”Symphony of the Soil”. Jag sitter här och försöker jonglera med ord medan maskinen utanför låter som en entusiastisk kör av byggjobbare. Det är som att vara mitt i en trädgårdsopera där varje rytmiskt brummande ljud är en kärleksförklaring till förnyelse och förbättring.

Slagfältet Sömnen

Sömnen har varit som en pendel den senaste tiden, slår och slår och slår. Inatt var inget undantag, med min hjärna som vägrade gå i viloläge förrän solen tittade fram bakom gardinerna. Jag försökte slumra om under grävmaskinens serenad, men det var som att försöka sova på en rockkonsert – omöjligt!

Från Däckdåre till Bilvårdsexpert

Och så till den stora händelsen i mitt liv – jag blev en däckmästare! Jap gav mina däck lite mera luft. Säger man tanka däcken kanske? För andra kanske det är en trivial seger, men för mig känns det som att klättra Mount Everest, fast i mina bilskor. Att tanka bilen i tid är nu en del av min dagliga rutin, som att ge en guldstjärna till min egna bilvårdskalender.

Kaos på Jobbparkeringen

Igår var det kaos på jobbparkeringen, och jag hamnade i en situation där jag var tvungen att göra en liten rebellisk handling genom att parkera på gräsmattan. För några år sedan skulle det ha gett mig magsår, men nu tog jag det med en nypa humor och ett axelryck. Jag antar att man blir lite mer ”YOLO” med åldern, eller så har jag bara lärt mig att omfamna kaoset och skratta åt det.

Det Låsta Äventyret

Och igår, när jag försökte låsa upp dörren på jobbet och den vägrade öppna sig, kändes det som att jag var med i en Hitchcock-film. Jag stod där och kämpade mot en låst dörr som om den var själva porten till helvetet. Men till sist släppte dörren taget, och jag kunde gå in och fortsätta mitt äventyr i arbetslivets konstiga värld. Ja sånt är livet ibland. Ibland är vardagliga små saker större för vissa och mindre för andra. För mig var det större…..

Ha en helt underbart härlig dag idag.

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook