Qigong…

En Livlig Morgon av Självomsorg och Äventyr

Tvätten är gjord, blommorna är nöjda och morgonens frukost är avklarad. Så här sitter jag nu, redo att fortsätta dagen med en kopp kaffe och några av mina favoritsysselsättningar. Först lite skrivande för att väcka kreativiteten till liv. Därefter en stund med Qigong för att ge min kropp den kärlek den förtjänar.

Qigong: Hemligheten Bakom Inre Lugn och Fysisk Styrka

Qigong har verkligen förvandlat mina morgnar till små äventyr av inre balans och fysisk styrka. Det är en uråldrig kinesisk träningsmetod som kombinerar andning, rörelse och meditation för att främja hälsa och välbefinnande. Jag har hittat fantastiska Qigong-program på YouTube som verkligen hjälper mig att släppa stressen och hitta inre lugn.
De varierar från korta 16-minuterspass till mer djupgående 40-minuterssessioner. Efter varje pass känner jag mig som en ny person. Full av energi och klar att möta dagen! Det är ute i naturen vi ska göra våran qigong. Men just nu när jag ännu lär mig så blir det inomhus.

Djur och fritid har nu rabatt på 15% på allt. Klicka på länken så har du en uppsjö av saker till dina fyrbenta vänner.

Återupptagande av Hälsosamma Vanor med WW

Jag har bestämt mig för att återigen sätta fokus på min hälsa och mitt välmående med hjälp av Viktväktarna (WW). Med deras beprövade metod för viktminskning och hälsosamma levnadsvanor har jag tidigare lyckats gå ner hela 15 kg. Trots att jag kanske inte är där jag var efter den framgången. Nu igen är jag redo att ta itu med utmaningen igen. De förlora de extra kilona som har smugit sig på under tiden. Ska bli minus kg igen.
Just nu erbjuder de 50 % rabatt på medlemskap. Det gjorde att jag hoppade på ett års medlemskap för endast 150 kronor i månaden. Det är verkligen värt varje krona för mig. Om du också är intresserad, klicka på länken för att bli medlem. Ge dig själv en fantastisk start på din egen hälsorevolution!

Självkärlek och Hälsosamma Val

Att ta hand om min hälsa har alltid varit en prioritet för mig. Även om jag har stött på några hinder längs vägen, har jag alltid haft mina mål i sikte. För mig handlar det inte bara om att gå ner i vikt. Det handlar även om att skapa en sundare och lyckligare livsstil för mig själv. Jag har testat en del piller och mirakelkurer tidigare, men jag har lärt mig att den bästa vägen till välmående. Det är hälsosamma vanor och ett positivt tankesätt. Som mitt lilla barnbarn säger: ”Granma, you got to stick to the plan”. Det är enkelt men klokt, det påminner mig om att hålla fast vid mina mål, oavsett vad som händer. Och när vi ändå pratar om planer, ser jag fram emot vår resa till High Chaparral i sommar. Det kommer verkligen bli ett äventyr att minnas!

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller……


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook