Tjäna pengar tankar och Lite beredskap.

Idag finns det länkar med i inlägget. Dom är reklam men det är reklam jag valt att ha. Detta för att det är sätt att tjäna pengar och den andra länken är viktig i nutiden.

Lvl^2 inredning

Godmorgon! Idag börjar min dag i husbilen, där kaffet fortfarande är varmt och jag sitter bekvämt med datorn i knät. Det är något speciellt med att vakna upp till den mobila komforten i ens eget lilla hem på hjul. Igår gjorde jag en förbättring genom att sätta upp gardiner som jag sytt själv. Tdigare under veckan fixade vi till dynorna i sittgruppen. Nu känns husbilen äntligen komplett och jag är helt tillfreds. Det är fascinerande hur små förändringar kan göra en sådan stor skillnad för trivseln och atmosfären i ett utrymme. Tonerna av svart, grått och vitt skapar en lugn och harmonisk känsla i vår lilla rullande oas.

Igår frågade jag på Sunliving Husbils sidan om valet av band. Svara blev svaret ska se om jag hittar något svart att ta till. Vad tycker ni? Svart eller vita band runt gardinerna?

Tjäna pengar

Nu, över till något annat jag verkligen vill dela med er. Ni kanske har hört mig prata om att tjäna pengar på bloggen tidigare. Nu står jag inför en helt ny möjlighet som jag är otroligt exalterad över. Tidigare har jag använt mig av Google Adsense och fått in småslantar här och där. Men nu har jag upptäckt en annan plattform som heter Addrevnue. Just nu har de en kampanj för att växa och de erbjuder en riktigt generös ersättning för att rekrytera affiliates.

Det bästa är att de delar upp ersättningen i tre delar, vilket gör det ännu mer lockande:

  1. 100 kr i samband med att din rekryterade affiliate får sin första utbetalning.
  2. 250 kr när din rekryterade affiliate får sin femte utbetalning.
  3. Hela 400 kr när din rekryterade affiliate får sin tionde utbetalning.

Varför inte prova på? Här är länken om ni är intresserade.

Ett verktyg

Reklamlänkar är ett viktigt verktyg för många olika syften. För det första kan de användas för att generera intäkter eller försäljning för en företagare eller en bloggare. Genom att inkludera reklamlänkar till produkter eller tjänster som är relevanta för deras publik. Kan de tjäna provision eller en del av intäkterna varje gång någon klickar på länken och gör ett köp.

För företag är reklamlänkar ett effektivt sätt att marknadsföra sina produkter eller tjänster till en bredare publik. Genom att placera sina länkar på andra relevanta webbplatser. Ökar de sin synlighet och nå ut till potentiella kunder som annars kanske inte skulle ha upptäckt dem.

För konsumenter kan reklamlänkar vara användbara, för att hitta information om produkter eller tjänster. Genom att klicka på en reklamlänk kan de få tillgång till ytterligare information, recensioner eller erbjudanden. Kan hjälpa dem att fatta ett informerat beslut innan de gör ett köp.

Sammanfattningsvis är reklamlänkar ett kraftfullt verktyg för marknadsföring, försäljning och informationsspridning på internet. Genom att använda dem på ett strategiskt och relevant sätt. Har både företagare och konsumenter dra nytta av deras potential att öka synlighet, generera intäkter och underlätta köpbeslut.

Qris Rescue Beredskap

Jag har också haft möjligheten att komma i kontakt med ett annat företag som heter Qris Rescue Beredskap. De strävar efter att sprida kunskap om sina produkter och tjänster. Deras fokus ligger på att skapa en säkrare framtid för oss alla. Det är en tanke som har blivit alltmer aktuell i dagens samhälle, där osäkerheten och risken känns påtagligare än någonsin. Medan 2020 dominerades av hotet från Covid-19. Har vi nu andra globala utmaningar som ryssland-ukrainska spänningar och hotet från olika politiska aktörer. Det är en tid där våra omgivningar kan verka mer hotfulla än de gjorde före 2019.

Det är här Qris Rescue Beredskap kommer in i bilden. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter som syftar till att göra vår tillvaro mer robust och hanterbar. Även i de mest ogynnsamma omständigheterna. Från avbrott i elnätet till potentiella naturkatastrofer. Deras sortiment är utformat för att hjälpa oss att klara oss själva under minst en veckas tid vid en kris.

Deras smarta lösningar omfattar allt från nödvändiga förnödenheter och verktyg till kommunikationsutrustning och första hjälpen-material. Genom att investera i deras produkter kan vi känna oss tryggare och mer förberedda för det oväntade. Det handlar om att ta kontroll över vår egen säkerhet och framtid. Qris Rescue Beredskap ger oss verktygen för att göra just det. Här hittar du till Qris Rescue Beredskap.

Beredskap i framtiden.

Att ha en beredskap för framtiden är av yttersta vikt av flera skäl. För det första är världen vi lever i idag präglad av en ökad osäkerhet och instabilitet. Från geopolitiska konflikter till klimatförändringar och pandemier, hoten mot vår säkerhet och välbefinnande är många och varierande. Det är svårt att förutse exakt vilka utmaningar vi kommer att möta framöver. Men att vara förberedd med en robust plan och nödvändiga resurser. Kan vara skillnaden mellan att klara sig och att hamna i en kritisk situation.

För det andra, med tanke på den snabba utvecklingen av teknologi och samhälle. Det viktigt att vara rustad för att möta nya och oväntade hot. Samtidigt som teknologiska framsteg kan förbättra våra liv på många sätt. Kan de också skapa sårbarheter och risker som vi inte tidigare har stött på. Att ha en beredskap innebär att vara medveten om dessa risker och att ha en plan för att hantera dem.

Dessutom kan en beredskap för framtiden ge oss en känsla av trygghet och självförsörjning. Genom att ta ansvar för vår egen säkerhet och välbefinnande. Minskar vi vår sårbarhet och öka vår motståndskraft mot oväntade händelser. Det handlar om att ta kontroll över vår egen öde. Vara redo att möta utmaningar med styrka och beslutsamhet.

Sammanfattning.

Sammanfattningsvis är en beredskap för framtiden avgörande. Detta för att skydda oss själva och våra nära och kära från potentiella faror och risker. Genom att vara förberedda och rustade med kunskap, resurser och planer. Öka vår motståndskraft och säkerställa en tryggare och mer hållbar framtid för oss alla. Vår regering har som rekommendation att vi ska vara förberedda. Förberedda på att klara oss minst en vecka på egna ben i en nödsituation.

Nej nu har dagens inlägg blivit skrivet. Orkade du läsa ändå hit så vill jag tacka dig för din tid. Nu ska jag ta hand om min morgon. Göra mig förberedd för dagen. Kaffet är slut och dagen är in. Ha en fin dag. Ta hand om dig och de som är viktigt i ditt liv.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen förbereder du genom dagens val och göromål.

Carina Ikonen Nilsson.

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook