Vi kan kalla oss mattläggare.


Då sitter jag i soffan inomhus. För det är inte alls tilltalande att sitta ute just nu. Även om solen lyser från en klarblå himmel så är det lite kyligt. Igår var det en dag att handla på. VI skulle ändå hämta id-kort till lilltjejen hos polisen. När vi var i affären hittade vi en fin matta som vi när vi kom hem skar till och la in i husbilen. För att det var första gången så är det grymt fint. Det behövdes en matta för den vi hade vart grymt smutsig. Så smutsig att den inte hade blivit ren även om vi hade försökt tvätta den.
Jag blev helnöjd när mattan var på plats.

Idag ska vi ge oss av till Halden i Norge. Mäbe ska spela där och maken ska ta kort. Det har lite blivit en tradition att kolla in Mäbe på sommaren. Oftast brukar det vara i Strömstad men i år blir det som jag redan skrivit i Norge. Vi har tänkt att åka redan nu på morgonen så att vi hittar en plats att sova på.

Nu efter bara några dagar känns det som att det var länge sedan vi var på High Chaparral. Bara två dagar men det känns som längesedan. Maken har fixat korten från då och här kommer ett litet galleri av hans bilder. Dom hade verkligen roligt hela tiden. Inte en sur min där inne i vilda västern.

Nej dags för att ta mig ner i duschen för att börja dagen. Ha en fin dag.

Carina Ikonen Nilsson
Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon, Just nu gäller.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.