Kategorier
Malix

Tid som rinner

Vart tar min tid vägen?  Just nu känner jag att gratis tiden rinner i väg. Hur blir det så, salve ?

Har varit på möte idag, tadalafil Känns så skönt för just nu finns inga uppbokningar kvar denna veckan. Tyvärr finns där mötesbokningar även nästa vecka. Det bara blir så allt liksom på en och samma gång.

Nu ska jag i alla fall bara vara ledig, ledig, ledig och åter ledig. Målandet har legat på is, Varför?  Svaret är nog att staflit står i Gillestugan, en bra läsning för trevlighetsfaktorn i stora rummet, mindre bra för målandet.

Kan meddela att grillen blev använd igår, 🙂 jag vann över solen, inte illa.

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.