en dag utan bloggande

har det varit idag.  Har inte haft ork. Skolan har ju kommit i gång och med den flyttar det in förkylningar. Barnen här hemma har varit snuviga och haft lite hosta, help själv har jag åkt på lite  djäv….ont i öroninflammation . Nu är det inget ovanligt för att vara mig för är det inte bihåleinflammation så blir det i alla fall lite öronvärk.  Med till hörande feber och stendövhet!.  

Är ju ganska van vid just öroninflammation även om jag aldrig kommer att lära mig att stå ut med  värken som blir. För det gör så förb… ont, bara det värkt hål släpper ju värken men denna gången verkar det som det inte  hjälper.  Gillar inte heller  sitta i en konservburkshörsel. Det blir jobbigt att prata, där till ännu jobbigare att hålla fokus då alla ljuden ännu mera blir till ett intryck i grötsammanhang.  Har hela dagen  från och till legat i sängen med mitt onda öra mot kudden, i morgon blir det ett besök hos doktor kanske kommer jag att få lite botemedel så det går över. 

Har fått ännu en förfrågan om att föreläsa om (H)järnkoll och lite sånt, nu är det min förening Compassen (GBG) det gäller.

Då i samband med någon familjedag eller nått sånt.  Vet inte så mycket mera om det just nu…….

013Klicka på bilden och du kommer  till länken där du kan köpa min bok.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook