Att hitta mitt mod.

För några år sedan lånade jag makens underställ, det hamnade i min låda efter lånet. Idag var det dags att plocka fram det där understället igen. Men det blev efter mitt bad. 6,5 minus grader ute idag, frosten hade bitit sig fast i gräset och strandkanten vid sjön var hård av kölden. Inne i badboden var golvet halt. Vid strandkanten fanns det en tunn skiva av is på vattnet.

När jag åkte iväg till sjön, hade jag på mig min varma kappa ovanpå min morgonrock. Burrr va kallt det var idag. Redan innan jag gick i sjön, stack det i fingrarna. Men har man bestämt sig för att bli en vinterbadare, är det inte så att man får vara rädd, för kölden. Det hör liksom till, det ingår den där kölden. Det var 5,1 grader i vattnet 11 graders skillnad mellan land och sjö.

En bra skillnad för att fokusera på att vattnet faktiskt värmde, mera än luften. Sjön rök av kylan i luften, jag blev helt betagen av min omgivning idag. Så vackert att stå där i sjön, se hur röken sträcker upp sig emot skyn. Månen speglade sig i vattnet, jag var en del av allt det här vackra. Har du inte provat att bada i just denna års tid så är min rekommendation att i alla fall prova. Jag lovar dig du kommer växa i dig själv. Det är magiskt att lära sig, känna kroppens olika signalerna. Lära sig känna de olika stadierna, i vinterbad.

Just nu när jag sitter här och skriver, känner jag en sådan stor seger och glädje, i mina steg emot det här med kallbad. Jag har lärt mig så mycket, under tidens gång. Jag har lärt mig, att ibland är det faktiskt bara till att göra. Systraskap har jag fått lära mig, vara en del i. Det är spännandet givande och så roligt. Att vara här och nu, har jag lärt mig på riktigt. Det går inte att inte vara i stunden just nu, när du badar kallt. Jag har lärt mig att utmana mig själv. Att göra saker jag inte ens trodde på själv, att jag skulle klara av. Jag gjorde det, och gör det. Jag har lärt mig på riktigt, att skaffa mig en vana som håller. Lärt mig se kraften i att göra saker tillsammans, lärt mig att tillsammans är starkare. Hade jag varit helt själv, i detta badande så tror jag att jag inte hade fortsatt. För i mig blir det, kan dom andra så kan jag. Jag kan göra lika bra som dom andra.

Här har blivit så många rikedomskunskaper i mig, med detta vinterbadande. Dessutom så har jag fått möjligheten, att träffa så många härligt härliga kvinnor. Där vi är dom vi är, avklädda precis så som vi är. Vårt mod och vår vilja, har styrt oss till att göra. Modet och viljan fyller oss med kraft och energi. Vårt badande fyller oss med energi och kraft långt in på dagen. Jag har lärt mig att verkligen älska dessa stunder av gemenskap.

Nog om bad.

Lite Mary Kay Black Friday har jag tröttnat på. Så mycket hela veckan om black Friday.

Mary Kay säger pink Weekend, något måste jag få erbjuda dig som läst hela detta inlägg. Om du beställer något under dagen idag, från min sida som finns här. Kommer jag ge dig 20 rabatt på alla produkter. Vill passa på att säga att det är värt att använda sig av Lyx setet, Time Wise repair. När du beställt och fått ditt set, så kommer vi sedan ha en genomgång av produkten via Facetime. Som vanligt gäller att du inte redan har en fristående hudvårdkonsult och väljer att ha mig till din konsult.

Beställer du idag fram till söndag kl 24, får du 20% rabatt bara för att du är du. Köper du setet får du fantastiska möjligheter att få flera fördelar som är mera personliga, så som en härlig spänts i huden, en ren hud och efter några månader mindre tecken på hudens synliga tecken på solande, åldrande tagit ut sin rätt. Passa på erbjudandet gäller endast idag fram till Söndag 24.00.

Jag önskar dig en härligt fin fredag, En rosa fredag.

Just nu gäller det är just nu vi lever, andas och kan göra något åt.

Dagens ord. Genom dina val väljer du din framtid. Just NU!

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook