En dag i Ulricehamn

En dag till att vakna upp i Lvl^, vår husbil. Härligt att sitta här med datorn i knät och låta tankarna flyta runt tillsammans med kaffe. Igår var jag på thaimassage. I gatan att det känns i kroppen idag. Finns nog inte en led i kroppen hon missat. Men kroppen känns som den går att böja precis hur som helst. Träningsvärk i hela kroppen.

Igår fricampade vi i alla fall en liten stund. Det är ju så jag vill campa. Maken är mera noga med campingplats än jag. Här på Prångens camping är priset inte så dyrt. Är man en CC-medlem så är det ännu billigare. tror det kostar 170 kronor natten. Då finns ju allt man behöver. Nu blir det att diska upp, disken pocka ordning på saker sedan ger vi oss av hem. En resa på två timmar. Packa ur husbilen, där efter är allt som vanligt igen. Det blev inget bad igår, gick för att kolla inne i stan om det gick att bada vid kallbadhuset. Men det kostade 70 kronor, Det tänker jag inte betala för ett bad, som håller på i tre fyra minuter. Vid badplatsen var det isigt och inte alls så inbjudande att hacka is helt själv. Badet får vänta tills på tisdag. Då har jag tid att bada igen. Imorgon börjar jag tidigt.

I Ulricehamn har dom en jätte stor lekplats, varje gång vi varit där har det alltid varit fullt med barnfamiljer där. Så var det även igår. Det ser så trevligt ut, barn som leker och föräldrar som umgås. Där finns grillar utplacerade så om man vill kan man spendera hela dagarna där. Ungarna måste vara helt slut efter att ha lekt där en hel dag. Bredvid lekplatsen finns det möjlighet att fricampa. 6 st husbilsplatser finns där och parkeringen är gratis. Precis vid sjön ligger husbilsplatserna. Maken bjöd på potatis terriner, entrecote och en god sallad, där på fricampingen. En timma innan min massage hade han lagat till maten, medans jag satt där utanför i solen.

Någon gick förbi husbilen när vi var där vid lekplatsen, sa något till sin kamrat om att folk är inte kloka, hur kan dom lägga så mycket pengar på en husbil. Maken hade tänkt gå ut till dom och säga, att jo det är för att vi hade lite pengar över som vi inte visste vad vi skulle göra med. Hmm, det hade varit en ren och skär lögn. För pengar det kostar det, men friheten som blir i husbilen känner jag är värd dom pengarna.

En helt perfekt dag som slutade med husbilsmys, räkmackor var själva myset. Vaknar man kl 6.00 så blir det tidigt sänggående, har lyckats samla på mig 8 timmars sömn i natt, visade min klocka på armen. Sover bättre här i husbilen än hemma.

Ha en fin dag. Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson.

Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook