En dag i husbilen.


Vi tog en promenad längst vattnet, in till stan. Där handlade jag ett par Rieker skor. Jag frågade försäljaren om vilka som var bäst, Skechers, Rieker eller Ecco. Affären Skoplus i Ulricehamn var en trevlig liten affär. Där det fanns kunskap som var kul att lära sig.

Rieker är Tyskt, Skechers Amerikanskt och Ecco är Danskt. Ecco var ledande om man pratade kvalitet, De hade längst hållbarhet, Skechers och Rieker låg på samma kvalitet men Rieker lite billigare. Jag är ett Skechers fans, men har även Rieker Ett par skor som mamma hade köpt innan hon dog, knappt använda blev en början på att använda Rieker. Idag fick det bli ett par Rieker runt tusenlappen. Skulle det vara Skeckers hade det vart 500 kr till. När jag var där i affären och provade första skon, vart det bestämt att jo de där skorna var lite bättre än bäst. Rena drömmen att ha på sig. Bekväma, lätta och kändes ursköna på foten. Det kändes inte som de satt på foten när man gick. Ett par bra, fotriktiga skor att ha på jobbet. En bra sko för höften och ryggen.

När vi kom ifrån stan efter en 45 minuter, satte jag mig i solen och solade. Solen är stark så jag vågade inte sitta så länge. Jag hade fått med mig bikinin så det blev lite sol i den med. Men dumt att bränna skinnet il rött. Maken grillade sig lite lunch och jag tog kräftorna till min lunch. Vilket kändes som lite lyx så här en strålande fin dag. Att få sitta här i bara bikini och äta kräftor utanför Lvl^ II. I kväll blir det grill till maken och till mig lite Lax. Nu har maken dragit ut markisen och jag kan sitta under den och skriva lite blogg. Bredvid mig har jag min kära ständiga kompis vattenflaskan. Finns det något godare än kallt vatten en varm dag? Inte för mig i alla fall.

Jag gillar den här Campingen, Den är familjär, liten. Mest säsongs campare här. Det är nya ägare här och servicehuset eller i alla fall duschrummet för kvinnor är i ordning gjort. Riktigt mysigt fräscht inne i duschen. Den kostar fortfarande pengar, kanske inte så konstigt. Energikostnaderna är som dom är. Själva campingpriset är billigt. Vi är medlemmar i Caravan club vilket gjorde priset ännu billigare. 255 tror jag maken betalade.

Den här sjön var kall, tror inte det är mera än två tre grader här. Riktigt kallt vart det, när jag kände med fötterna, Nu var det kände med fötterna och gå i till knäna en lite längre stund. Kanske fyra minuter. Inte alls inbjudande för ett kallbad. Tror inte ens jag hade gått i om mina badsystrar hade varit med.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Nu ska jag lägga mig och sova lite middag inne i husbilen fast vi inte ens ätit middag. En film och lite sömn gör mitt humör och mig bättre.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.