Statistik och lite fjäll-rödning.


Sitter med fötterna i ena sätet och tittar ut över sjön, vi bor vid just nu. Några droppar regn bor på framrutan, mörka svarta siluetter långt där bortanför sjön. Berättar för mig att jag är där. Där vilket är här jag är, det är här som jag mår som bäst. Stillheten, bor i kroppen medans kaffet flyttar in och väcker upp mig.

Vilhelmina

Idag ska vi göra ett stopp i Vilhelmina. Detta för att handla in lite mjölk och sådant vi kan behöva, när vi bor på fjället. Husbilen är laddad med vatten och tömd på det den ska tömmas på. Vi duschade i riktig dusch igår, en husbilsdusch räcker i dag. Idag lär det bli flera bilar att registrera, i vår lilla undersökning.

Kanske stannar vi och fiskar vid någon sjö, närmare fjället. Skulle sitta fint med en Fjällröding till middag.

Vår lilla undersökning.

Så här ser vår lilla undersökning ut framtill idag. Listan med alla husbilar vi mött, på vägen upp till Vilhelmina. Vad kan man utläsa av siffrorna? Bustner och Defhieffs är mest förekommande bilar. Carhago ligger bra till. Dom där riktigt stora, har vi inte sett här uppe. Här är mera framkomliga, lite mera sportiga eller frilufts-vänliga husbilarna på vägarna. Dom där andra bor mera nedåt landet. Här är det mera få plats-bilar. Få platsbilar är mera lätta att parkera vart du vill, och du är mera dela med dig av platsen bil.

Sunliving

Vi har själva en Sunliving, Dom har vi bara sett, en varje dag. Vi trodde när vi började vår undersökning, att vi skulle träffa på flera bilar än vi gjort. Även är det så att vi har inte haft med bilar, som varit hyrbilar från andra länder. Det har varit ett tiotal. Så undersökningen är inte helt rättvis. Listan ligger längst ner i inlägget.

Gott om plats här i Norr.

Förr, för än då där två år sedan, när vi var här. Då vart det fullt på alla campingar, här omkring. Så är det inte i dagsläget. Här finns just nu gott om plats, på de flesta campingar. Små ställen där du bara kan ställa dig, för att det är vackert finns det gott om. Inte alls som nedåt i landet. Här är det mera vi delar på platsen, här finns gott om plats. Ännu har vi inte kommit fram till Fjället. Där kan det vara fullt. Det var det för två år sedan.

Min andra blogg.

Nej det här får duga för idag. Vet du om att jag för några år sedan hade Malix campingblogg. Jag har funderat på vad jag ska göra med den. För några år sedan bestämde jag mig för att bara ha min vanliga blogg. Just den här bloggen. Det resulterade i att många av läsarna försvann. Nu tänker jag att jag ska länka inläggen här ifrån till min Campingblogg. Det var många som läste den och hörde av sig. Klicka på länken så kommer du till den bloggen. Där finns massvis av tips på bra och mindre bra campingar.

Lev idag just nu. Det är det enda som går att leva i. Det beror på att igår är historia och bor bland minnen. Framtiden är där borta längre fram redan om några timmar är framtid. Det är i just detta nuet som vi lever och andas i.

Ha en härligt fin dag och ta hand om dig.

Carina Ikonen Nilsson.
Rapido04
Kabe55
Chausson23
Burstner1014
Hobby44
Carhago77
Hymer104
Sunlight26
Pilote34
LMC12
Defhleff1510
Elnaugg33
Moreo12
Caroado64
Swist1
Tec1
Eura mobil44
Challenger13
Mclouis53
Frankia22
Sunliving11
Solifer21
Homecar01
Initio10
Rollerteam10
126134

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.