LVL^2 och Lidköping.

LVL^2 har landat i Lidköping och första natten är gjord.

Snarkonsert

Vaknade upp i husbilen idag. Låt mig berätta: det var som att befinna sig mitt i en snarkkonsert . Där varje säng, från tak till golvnivå, hade sin egen solist. Misstänker starkt att jag också bidragit till den symfonin! Men nu är jag vid liv och redo för dagen. Sitter här i min favoritstol med datorn i knäet. Längtar efter att min kropp ska vakna till liv med hjälp av det nybryggda kaffet.

Det är inte bara jag och min man i husbilen idag, vår dotter och hennes son är med oss också. Igårkväll ägnade vi oss åt en storslagen omgång Yatzy som fick oss att skratta och tävla långt in på småtimmarna. Projektorn fick stanna undanstuvad, för den här kvällen handlade bara om att vara tillsammans, och det behövdes ingen extra underhållning.

Kronocampingen

Vi har parkerat vår husbil här i Lidköping. Mitt i staden på Kronocampingen, och det känns som vi hittat det perfekta läget. Vår lilla grabb är överlycklig över att få åka iväg med oss i husbilen. Igår sa han till och med att han önskade att vi alltid kunde vara ute på vägarna i vår husbil. Hemma fick han nöja sig när han var hos sin pappa. Så fort han var med sin mamma igen, var det husbilslivet som lockade honom.

Lillgrabbens favorit Korv med bröd.

Och maten, ja den förtjusande middagen igår bestod av olika former av korv och bröd, precis enligt lillgrabben önskemål. Och för att toppa det hela avslutade vi kvällen med en riktig fredagsmys-session. Stoppet på godislandet gjorde verkligen dagen för vår lilla goding. Där fick han själv plocka sitt eget godis och välja precis vad han ville ha. En enkel, men magisk dag fylld av skratt, spel och gott sällskap i vår älskade husbil. Livet kan inte bli mycket bättre än så här!

Husbilsentusiaster

Kronocamping i Lidköping är en pärla för husbilsentusiaster och naturälskare. Belägen mitt i den pittoreska staden Lidköping, erbjuder denna campingplats en perfekt kombination av bekvämlighet och naturskönhet. Med närhet till både stadsliv och vackra naturområden. Det en idealisk plats för dem som vill utforska både kulturella sevärdheter och friluftsliv.

Campingen erbjuder vanligtvis ett brett utbud av faciliteter, från bekväma platser för husbilar och husvagnar till moderna toalett- och duschutrymmen. Många gånger finns det även möjlighet till aktiviteter som lekplatser för barnen, grillplatser för trevliga måltider utomhus, och ibland till och med pooler eller andra rekreationsområden.

Färgelanda- Lidköping

När det gäller vägen mellan Färgelanda och Lidköping är det en resa genom det vackra landskapet i Västra Götaland. Den slingrande vägen tar dig genom grönskande skogar, förbi idylliska bondgårdar och genom charmiga småsamhällen. På sommaren är vägarna oftast i gott skick och resan kan vara riktigt behaglig med alla de natursköna vyerna att njuta av.

Längs vägen kan du också stöta på flera sevärda platser och stopp, som pittoreska caféer eller antika butiker. Det är verkligen en resa där själva vägen är en del av upplevelsen, och den perfekta chansen att koppla av och ta in allt det vackra landskapet på vägen till din destination.

Ja det var mitt bidrag idag på min blogg. Nu ska andra koppen kaffe till vaknar sakta men säkert. Ska smita ut till servicehuset snart för att duscha och göra mig klar för morgonen. Ha en fin Lördag och ta hand om dig.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook