Solann företaget som gör patienten glad…

jag har skrivit om det förut det här med artros. Vilket är värk som gör ont.  Träning hjälper och jag vill aldrig vara ett offer för att jag inte tagit hand om mig kropp därför tränar jag ständigt nu minst tre gånger i vecka, hospital hårt ibland fyra fem gånger.  Utöver det tränar jag de  övningar som sjukgymnasten visat mig som bara är för min höft.  Det ger resultat vill jag lova. Från att gått med krycka och haft sitt-kudde hela tiden, buy   står nu kryckan och väntar om ifall att det skulle bli en sådan dag.  Just sådana dagar är idag sällsynta men ibland bor dom här.  I början lusläste jag nätet om olika mirakeltabletter av alternativa mediciner. Idag gör jag det som är bra för mig vilket är träning, De olika svindyra medicinerna har jag faktiskt kastat. De gjorde bara att magen kom i otakt.

Men vissa dagar har jag mera ont än andra, idag är en sådan dag, vilket gjorde att jag tittade på olika sidor som kanske skulle kunna vara till hjälp. Då hittade jag Solann.

Solann.se

Företaget som ger nöjdare patienter, tänkte precis då att det är ju just det som är grejen.  För även om jag inte blir helt återställd så kan jag bli nöjdare. Lära mig leva med och underlätta.  Hittade saker som min farmor, min gamla farmor skulle bli hjälpt av. Lassekudden som avlastar och kan hjälpa till och lindra vid liggsår. Farmor är ju gammal nu, hela 88 år, mest sängliggandes och kanske skulle dessa kuddar lindra hennes ben.  Nästa gång jag är där ska jag tipsa personalen om sidan jag hittat.

Lev idag just nu ler solen emot mig.  Imorgon är en helt annan dag som jag påverkar idag.  Nu ska jag iväg och hämta små barnen igen. påskäggen ligger här och väntar på dom.  Vi får tjuvstarta det får man om man vill.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: