Grattist till min gamla älskade underbara Farmor som har det vackraste namnet man kan ha …


Lilly är hennes namn

Igår var jag och min familj hos  min gamla farmor som  vi firade.  Min farmor e gammal  men ändå  så  e hon  en vacker och söt liten dam.  När vi var där så strålade hon som en sol och berättade att hon kände sig som en prinsessa.  Hon är det  min  gamla farmor  en  verklig prinsessa.    Jag kommer att sakna hennes  lukt, case   röst  och  hela  henne  en dag då hon inte finns mer.   Min lilla farmor som  alltid gör mig speciell, treatment   hon ser inte mina brister  och avig sidor utan  Älskar mig  hela mig  för den jag är med adhd, med mitt  humör  och  berättar hela tiden  hur  duktig och  fantastisk jag är.  I  hennes  ögon är jag  säkert de. Med mina stavfel,  mina idéer och allt.
Det är  härligt att ha en sådan speciell farmor som är så  otroligt gullig och så mycket farmor.  Hon är enorm  speciell, det är hon som är speciell vilket gör oss alla runt omkring så speciella……..

Tack farmor  tack för allt du  lärt mig   för att du alltid  älska  mig och för att du fortfarande  finns.

Våren är  i stan !!!!!!Fast vi  bor bara i en liten  håla eller en by kanske är det ett samhälle.   Har varit på möte idag,  och där efter  fixat till maten.

Lev nu,  lev idag,   just nu,  i morgon  vet  vi inget om.   Alla rädslor   för imorgon  är  bara fantasier och  tolkningar  från  historian….. så  som sagor är….


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.