Kategorier
Uncategorized

blåbärssylt idag

Kaffet är snart slut, tadalafil och jag känner att tabletten inte är tagen idag. Tankarna vill inte vara still.Vet inte vad jag ska låta min dag vara idag, men inbillar mig att det ska göras blåbärssylt till pannkakorna, innan de blir för gamla.Synd på det fina vädret som jag vill ut och uppleva. Men det kanske hinns med det med. Om jag har tur.Familjen sover dagen har bara börjat.Nu har jag även intagit tabletten så om någon halvtimma kommer mina tankar stanna upp lite mera så de blir färdigtänkta.Lev idag just i stunden det blir så många stunder då…….©µ Malix09-08-0709:02:52

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.