Kategorier
Uncategorized

Tänk att man lär sig varje dag——–

Technorati-taggar: , case

Idag kan jag till och med säga att jag lärt mig något enormt.  Något stort, remedy jag har utvecklat mina kunskaper i WordPress. 1 år av bloggande med just wordpress utan att kunnat det jag nu lärt mig, treat 1 år av bloggande i två olika wordpress bloggar, det är fantastiskt att komma underfull med något man inte innan kunde.  Idag kunde jag det idag fixade jag det helt själv utan vare sig min makes eller mins underverk till barn som till och med läser data i skolan på heltid.  sonen läser programmering och nått rit grejs, dottern nått inom nätverk. La la la la laaalaaJag fixade det helt själv hehehe

©µ malix

 

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.