nervös ?

om bara två timmar kommer jag att stå framför massa folk och prata, patient jag ska verkligen göra mitt bästa sitter just nu på kruthusgatans parkering och samlar kraft till fokus. Fokusera mmm nej Jag inbillar mig att det kommer att gå bra. annars hade jag ju inte åkt 12 mil för att utsätta mig för detta. jag är just nu Urmodig modigt modig.Ska leva just nu hela tiden då inbillar jag mig att det kommer att gå bra.  ibland är livet för spännande.©µ malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.