Tacksamheter och underbarheter

Tacksam heter och underbarheter hittade mig  just nu.  Kollade in FB, rx där fanns det en liten förfrågan om lägga till en vän.

Denne vän är speciell för mig.  Denna kille är någon som jag haft så mycket oro för.  Haft funderingar på om han lever, pilule  hur hans liv ser ut.  Idag kan jag vila mig i tacksamhet,  dessutom sluta fundera.

För han finns,  har till och med blivit pappa, tårar i mina ögon, lycko-känslor i massor i hela mig.   Trotts att jag just nu inte är helt frisk,  så infann  sig underverk känslor,  härlighets-känslor i hela mig. Nu slipper jag fundera mera, nu vet jag att han lever.  Att han finns.   Tack vännen att du visade dig på min FB.  Tack vännen för att du finns!!!

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.