ADHD glädje….

Idag ringde en vän till mig, pill en ganska ny-vunnen vän. Denna kvinna hjälpte mig med det sista av boken. Det sista är för mig läsa allt och rätta alla grammatiska och alla felstavningar som var kvar.  För innan hade min  vän som bor här i byn ägnat många timmar till att  ändra det allra värsta felen.

I alla fall ringde hon idag, malady precis när jag kommit hem från jobbet.  Hon berättade med glädje i rösten att nu, patient nu skulle hon få göra skattningar och utredning för adhd.  Mitt svar till henne blev att jag blev glad och klart att du har adhd.  Tänk att adhd kan gör mig glad, att om hon nu får diagnosen kan hon mera få förstålse för sig själv, få hjälp på riktigt. Få den hjälp som hjälper. Concerta istället för det som händer idag.  Att få diagnosen och mera förklaringar på varför det ibland blir som det blir. Det blev  en sådan mjuk fin glädje i mig när vi pratade om det. Och jag hoppas verkligen hon nu får den hjälp hon behöver.

Nu ska kvällen ägnas åt ledighet, vilande och kanske ett och ett annat penseldrag  var idag iväg och köpte flera dukar olja tar sådan tid om man inte preparerar den, den torkar långsamt  så nu  behöver jag en ny duk till en ny liten början på en helt annan tavla.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook