GÖTEBORG

ästa. Ska snart ta på mig och åka iväg till gbg. Tidig morgon, purchase snart är vi igång. Skrev min utmaning innan, prescription det lovade jag mig själv i går. Att den skulle till nu på morgonen. Idag handlade det om att behöva. Broder och svägerskan var här igår. Fick ett roligt spel i julklapp av dem. Rita och gissa, discount riktigt kul var det att spela. Självklart vann ju kära broder igen, hans fru var inte långt efter. Misstänker starkt att de har spelat spelet i flera månader innan vi fick det :). Men det handlar ju inte om att vinna delta är det viktiga med att spela ;). Nu fick jag sagt det. Snön ligger i massor misstänker att det snöat i natt, vi får ge oss av tidigt så att vi kommer i tid.
Kaffet är upp drucket, dax att sluta. Är det Cornelis Vreeswijk? Japp känner att det finns någon visa som slutar så….

Publicerat av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
%d bloggare gillar detta: