Skola möte och tankar

Möte i skolan skall till om en liten stund, order är jag nervös? Nej, order börjar bli van. Nervositeten sitter mera i att jag är lite dubbelbokad idag, då jag efter ett skall till Bäckefors. Snön på vägarna gör att jag får köra mera försiktigt. Vilket gör att det tar mera tid, skolmötet måste hålla ramarna på högst en timma.

I går natt satt jag med en orolig själ som idag våndas och funderar. Mina tankar är hos henne, vad hon än bestämmer sig för kommer jag att stödja det beslutet hon tar. Det lovade jag mig själv i går natt när jag åkte hem.
Då vi pratade så sa hon så kloka saker, så vaket och rent, ändå misstänker jag att hon kommer att göra sina val med hjärtat och utan hjärnan. Skulle önska att hon i sina val kopplade in båda delarna.
Stå på dig vännen och ditt beslut är beslut som bara du kan klara av, ingen annan ska leva ditt liv, dina val. Men snälla ha både hjärta och hjärnan med dig.

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.