Snön faller och vi med den


Även idag faller snön, look men en sol kommer att visa sig på himmelen idag. Här hemma har vi gjort en tävling. Den som kommer närmast dagen då snön inte finns, sovaldi sale jag har gissat på 15 maj.

Blir jobbigt att ta april doppet då. Barfota och doppa sig om snön täcker sjön, click misstänker att de andra kommer komma närmare sanningen om när snön är borta. Definitivt hoppas jag att de är närmare sanningen än vad jag är, denna tävling vill jag förlora.

Men två meter av snö kommer det någonsin försvinna? Vart tog den globala uppvärmningen vägen?  Eller är det bara skrämsel skott. Lär bli skottande här idag med, annars kommer vi inte komma ut med bilen.  Mina tavlor står åter igen omålade känner att pensledrag kanske skall göras idag. Det är bara det där motståndet till rengöring av penslar som skall jobbas med innan. Har någon ett bra knep till det så tar jag tacksamt emot sådana. Mina knep är förjordat dyra. Använda penslar av mig slängs tyvärr ibland. Det är dumt för de små pinnarna till penslar är ganska dyra.

lev idag just nu det tänker jag göra i alla fall……….


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.