Kategorier
Malix självkänsla

Ovanor väljer vi…

Här är en som ska ta sig i kragen, sovaldi sale har funderat över det ett tag, men nu ska jag verkligen ta tag i det. Har under många år tuggat nikotin tuggummi, i helgen när jag åkte in till Uvalla för att köpa nya tuggummi så bestämde jag mig för att slut med denna last. Eller nej det var inte riktigt sant, för jag bytte nu till nikotin plåster och vanliga tuggummi, saknar lite smaken av nikotin. Men tror det hjälper med rejält stark mint smak. Just nu har jag melon smak vilket inte funkar så bra. i ALLA FALL! så ska jag inom kort lägga av med lasten nikotin, denna gången kommer jag inte ens byta ut det till giftpinnarna i gen nej nu får det vara färdigmissbrukat och denna legitima drog. Själv klart är våra vanor och missbruk något som vi faktiskt kan välja bort, Jag är glad att jag nu valt bort.
Idag är det möte på jobbet, sen en kväll vid staflit.

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.