samla minnen

Har sovit dåligt, prostate kan jag lugnt säga. Somnade snabbt, story men vaknade efter några timmar. Vid tre gick jag upp och drack te. Nu står kaffet bredvid mig. Datorn surrar i takt med min sömnighet. Känner att dagen kommer vara en dag i dimma.

Igår var min bror och hans fru, här.  Jag fick leka faster en stund till den lille. Han börjar redan skratta och är så otroligt söt att det nästan gör ont. Det gäller att samla på minnen när de är så små de blir snabbt stora.

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.