Bara lite morgontankar idag…..

En lång promenad med dotter och Flap. Idag tränade vi på att gå förbi kor, see utan att skälla. Det funkade idag, for sale vår alfa hane  förstår så mycket, no rx han  har så mycket klokhet inom sig. Just nu skänker jag  min vän från Skåne, en tacksamhetstanke för hon  gav oss förtroendet att få lära känna denna vackra klokhet.  Nu ligger han på vår altan och vilar sig, väntar på lite flugor, oturligt nog  getingar som han kan jaga.

Det vackra vädret säger mig att det går att lapa sol idag.  Min dotter och jag ska smyga oss ut, så att solen stannar kvar.

En vän som jag var hos igår, berättade för mig om vad som ska läggas kraft på. Kraften skall läggas på  helt andra saker, än vad jag gör idag.  Det handlar tydligen  bara om att jag skall våga släppa taget, flyta med i flödet.   På något sätt är jag rädd, vet inte om jag kan simma i det. Jag är en bra simmare men då handlar det om i det synliga livet. Flödet här handlar det ju mera om min övertygelse att våga  ge sig hän åt det som är livet för mig.

Hoppla vad flummigt det blev nu. Skakar lite på huvudet, kommer tillbaka till verkligheten här, som är ett hus, lån bil kostnader och  annat. Det betalas liksom inte genom flöden och i att vara där jag ska vara,  för då skulle jag suttit här och skrivit  dagarna i ända tills jag hittade en annan verksamhet av skapande.

Känner att mina skrivar-fingrar vill skriva idag. Orden ploppar upp hur som helst, karuseller av ordramsor blir skapade i tanken.  Ska nog pränta ner dem på ett papper , kanske ute vid stranden.  Oj ett skrivar-block skall jag skaffa skrivtanke block  som jag alltid har med mig.

Nej  nu skall det ut i det sista av sommaren, Gessle i högtalarna, Keeping the desk very clean.  Gessle är sommar för mig, kärlek.

Hotell Tylösand i alla fall en av dörrarna  kan det bli mera Gessle?

Havet det riktiga havet som det skall vara sand och sanddyner,  så långt ögat når. Vågor som bestämmer hur mycket vatten som skall täcka  kroppen,  från knän till  axlar ibland.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook