Samvete och en bruten rutin.

en vän till mig var här igår, troche skulle bjuda henne på ett glas vitt. Många timmar blev det och vinet blev ny flaska och idag  gick stora sonen ut med hunden. Jag sitter här med dåligt samvete för att jag brutit rutinen som jag och Flap byggt upp dessa dagar.  I morgon lovar jag att ta tillbaka rutinerna igen. Våran lilla Flap har ju lika mycket damp som jag själv har, så jag vet att rutiner skapar trygghet.

Funderar på mitt samvete och känner inte någon sorg för den när jag läste artikeln som en kille skickade via  FB. artikeln handlade om  en kvinna som hade döda  valpar i frysen och andra sjuka saker. min fråga blir varför gör man så ? Varför skaffar man hund då?

I går var vi ute i skogen och vi fick  mera kännedom om hur duktig våran lilla Flap är.  Kommer på inkallning, kollar av så att hans flock är samlad.  Där till är han en lite cirkushund, som rullar runt och sitter fint med mera. Snällare och en gulligare hund  finns inte, har man en gång haft en airedaleterrier så vill man nog ha en likadan igen. Känner att det i alla fall är så för mig. Den andra hunden som jag och Jenny känner till är inte alls  som  vår Flap.

Flap skulle du älska  misstänker jag,  Jenny!  MJUK OCH SPRALLIG MED MASSOR AV  ADHD HELA TIDEN. Så när du har vägarna förbi och så  får du inte glömma av oss. Saknar dig och din glada stämma


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook