Obehandlad ADHD kan göra illdåd.

Att i 24 år leva sitt liv i  missbrukarsvängar säger mig att  man borde hjälpa grabben. ADHD var något som kom för sent.

Han valde Heroin istället för hjälp!

Jag känner sorg, order inte för Göteborg men för min vän, health som inte längre är min vän. Han som blev pappa, men ännu en gång valde att knarka bort sitt liv. För den mannen som just bara börjat sitt liv, För honom känner jag sorg.

Om bara en vecka fyller hans son 1 år, Jag känner sorg över att hans son, har en pappa som istället väljer subotex och heroin. Istället för att uppleva sin sons födelsedag.  Jag känner sorg för att han valde heroin istället för att göra sin frus graviditet till den bästa tiden för dem tillsammans. Jag känner sorg över att återigen missat, för att jag åter igen varit för  naiv. Sorg över att återigen, ännu en djävla gång, stå här med oro över att  han kanske redan är död, kanske har hans vän Heroin nu tagit hans liv, Sorg över att nu kanske det inte ens finns en chans till, att han får ett vanligt liv. Kanske är hans liv redan nu förbi.

Sorg över att jag återigen är en kärring som lägger mig i, en hora som inte sköter bara sitt. Men det meningarna säger mig, att jag fortfarande är en vän, någon som bryr sig.

Från och med denna dagen ska jag inte längre  vara rädd. Nej inte rädd,  Heroin gör min vän till död. Heroin mannen är inte min vän, utan människa utan känslor. Idag,  från och med idag, har min vän  försvunnit. Nu finns  återigen bara en kall okänslig dödblicksvåldnad av min vän,det är inte min vän.  Men jag skall göra allt för att hans barn inte ska behöva  gå igenom samma lidande, som han själv fått genom sitt liv. Jag skall göra allt för att hans son, skall känna att han duger precis som han är. Jag skall göra allt som står i min makt, för att hans fru skall orka med sina barn. ORKA Vara lycklig  utan sin livskamrat, som  var min vän som idag är en Våldnad full av kemiska preparat som gör honom till död.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Obehandlad ADHD kan göra illdåd.”

  1. Profilbild för Jenny

    Vilken otroligt vacker tavla!

    Läser alltid din blogg, bara så du vet, du har så många tänkvärda tankar!

    Kram Jenny

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook