Pippi Långstrump och jag

Sitter och lyssnar på radion, seek förundras hur journalister kan intervjua SD utan att visa sin egen uppfattning. Hur klarar dem det? Hur blir det så? Själv tror jag att jag själv inte skulle klara av sådant. Mina uppfattningar och sådant som jag tror på, visar sig utan att jag ens är medveten om det. I mig är det något som jag tycker om, hos mig. Jag vill att människor ska veta var jag står. Blir själv osäker och otrygg då jag möter människor där jag behöver gissa mig till, vad dom vill och vad de egentligen tycker. Har suttit och letat helg kurser i mindfullness och Yoga. Tänker att det skulle vara ett bra sett för mig att verkligen lära mig det, om jag provar på under en sammanhängande helg. För skulle det vara en kurs på någon timma i vecka, så glömmer jag av och minns inte. Kommer säkerligen på den första och eventuellt den andra träffen, på sådana kurser. Därefter blir det oj jag glömde det, var det idag, oj då, är det i dag, det är den dagen jag som …….. Därför tror jag mera på en kurshelg, där man har ett datum och är borta hela helgen. Det funkar bättre för mig. Det jag hittade var det här som jag tror passar mig. Nu ska det bara letas fonder för syftet. Hälsohörnan men fonder först inte boka fonder först ……. Ibland känner jag mig som Pippi Långstrump

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.