Kategorier
självkänsla

Morgonstegen speglar sig i dagen

Ett par ord på söndagsmorgon. Idag tog promenaden en vända till fågelsjön. Soluppgången är vackrast på vintern fick jag erfara idag. En rosa himmel, patient en hund och ett friskt andetag. Ger kraft till resten av dagen. Tog lite kort medan jag var ute och redan då stegen gick hemåt blev tanken att jag vill vila vid staflit i dag. Ska ta med mig en bärbar dator ner till mitt stafli för att måla himlen som var så vacker.

.

Lev idag just nu

Just nu skall färger blandas.

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.