Solen tittade in, både på himlen och inom mig.

Det gäller att stå på sig, ask för annars gör någon annan det . Står på dig asså…..

Jo det blir sannare och sannare för varje tanke jag tänker om just det påståendet. Det gäller att stå på dig för annars…. Det vill vi ju inte att någon ska stå på oss det gör ju ont. En annan klokhet blev mera verklighet idag med….

Jag äger min upplevelse. Jo för så är det.

Du äger din upplevelse.

Sen kan vem som helst komma med andra påståenden, discount men dina känslor och hur du upplevde situationen det kan bara du säga, treatment du har rätt till dina känslor. Ja, det har jag och det var just precis det som blev så sant idag just nu.

Sitter här just nu och bara känner att jo visst fan det var värt det. Så mycket klokhet som flyttat in. Just nu gillar jag även alla dessa envishets gener i mig för till och med ordspråket skam den som ger sig flyttar in. Sitter just nu med fötterna på bordet och funderar på om jag ska gå ut i trädgården och bara vrålskrika av glädje. Nä ska inte det måste tänka ett steg längre och ja det gör jag just nu. Historia är historia vem som gjort vad eller vad som gjort eller inte gjort är nu inte viktigt det viktiga nu är hur vi går vidare.

Känner hur det flyttar in krafter i mig som inte varit där på väldigt länge min tro på mig själv bor mera och mera inom mig igen. Lycka är ett ord som seglar förbi. Framtids tro hopp och tårar. Jo Tårarna rinner ner för mina kinder just nu. Tårar av glädje. Ska dela upplevelsen med vovven och bjuda honom på en promenad ner till stan. Eller stan e synd att säga, inte stan, utan byn. Jo alla dessa dagar, själv klart skulle jag vilja vara utan den upplevelsen jag nu varit med om. Men nä för jag har lärt mig och fått erfarenheter som jag kan dela med mig av till andra. Den största av alla erfarenheterna just nu är STÅ PÅ DIG! Ge inte upp så länge du känner att du har rent mjöl i påsen och vet med dig att du inte gör saker som skadar andra. Ge dig inte. Gör det du tror på. Men se till att sätta dig själv i första rummet och se till att inte utsätta dig själv för saker som gör dig illa.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook