Föreningen STOPP

Ler En dag som blev bra fast min planering va lite mindre bra.  Det funkade, sick jag hann  med alla saker jag hade sagt ja till.  Två små änglar har varit här sen igår, buy   Vi skulle bjuda på mat, äta tårta och jag skulle hinna med att åka till Uddevalla.  Tog med en av änglarna när jag  skulle till Uddevalla, vara med i ett möte som Föreningen stopp.  Föreningen som  stödjer och verkar för den psykosociala arbetsmiljön.

En spännande dag,  träffat nya människor.   Titta in på sidan, det är mycket arbete som görs på olika plan inom föreningen.  Just mobbning är ju ett ämne som alltid är Viktigt, aldrig inaktuellt.  Nu orkar jag inte skriva nått mer kort inlägg men sånt e det ibland nu ska det  till en kvälls macka och sen natti natt för mig…….

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.