In my dreams………

Idag vaknade jag med erfarenheten av att lansera bok nummer två. Nog för att den är en tanke, generic och nog för att den kommer bli till.  Men nu? Nää inte då,  Först måste jag strukturera upp den, sen ska den en sväng till Stockholm, och sen  och sen………… så det är ett tag kvar. 

Men  In your dreams brukar jag säga till barnen ibland. In my dreams lanserade jag min nya bok,  tanken va att den skulle vara klar i höst, men blev inte riktigt så.  Tanke och handling var inte riktigt samma sak här.  Men in my dreams jo där fanns tanken och handlingen i samma rum. Nu ska det bara till en liten  liten detalj vilket i stunden är att föra in my dreams in i verkligheten så boken blir skickad till Stockholm.

Än så länge får ni Nöja er med boken “Jag föredrar att kalla mig impulsiv”   som jag  till och med en gång till lär få trycka upp en ny upplaga av. För hur det än blir så, så är det så att de ännu en gång håller på att sjunga på sista versen.  Har tappat räkningen på hur många tryckningar jag gjort. ÅÅÅÅÅ det får bli en uppgift som jag  ska kolla upp idag sen ja skaba….. innan

BOK 001 kopieraklicka på boken så går det att beställa där


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: